Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Üdv mindenkinek! Nem láttam, hogy van hasonló jellegű téma, ezért gondoltam írok nyitok egy topicot.
Biztosan sokan vannak akiknek van olyan cipőjük, amit évekig viselnének, mert egyszerűen kényelmes, jól néz ki stb...
Nekem elég sok bőr cipőm van, de sajnos ami az ápolásukat illeti, abban elég kontár vagyok. Vagy ugye lehetőségeimhez mérten csinálom ezt a munkát: bemegyek a boltba, kiválasztok egy cipőkrémet, megveszem, hazamegyek, bekenem a cipőt és csá...
Na de...velúr bőr, szintetikus anyagú cipőkkel mi a helyzet? Ki hogyan csinálja? Ez a videó után nagy kedvet kaptam a cipőtisztitáshoz:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest