Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz Dr. Romano #17324 üzenetére

hogy őszinte legyek 2005óta van UPC kábelnetünk különböző sebességekkel
    volt anno 5megabit majd 10 aztán ha jól emlékszem 20 majd 30megabit és hamarosan 50/5 lesz
    sosem foglalkoztam a 300GB-os korláttal de még sosem volt lassítás vagy bármi más
    be is írták itt pár napja hogy bár az ÁSZF-ben szerepel már régóta nem használják
    annyira régóta hogy nekem 2005óta sem volt soha :D

persze azt is tudjuk hogy ez a 300gigás korlát főleg olyan területen volt érvényes ahol tényleg ki van hajtva a hálózat netán nincs lehetőség akkora bővítésre és ott egy 5-6TB-ot forgalmaző előfizető eléggé leszívja a kraftot. itt 9. ker Mester utca elején nem parázok, elég jónak kell lenni a rendszernek mert még P2P sebességkorlátozás sincs, éjjel nappal megy csutkán fel és le is
    oké néha csúcsidőben mintha picit leesne de elég egy modem reset hogy másik DS és US sávra álljon fel és máris megy újra.

hamarosan az ED3.0 modemmel ez is megszűnik mert 8DS és remélem 4 US sávból fog gazdálkodni egyszerre.

a legnagyobb hazai torrent trackeren tőlem 5x nagyobb forgalmat is bonyolítanak sokan szóval én még ezzel az adatforgalommal sem tartom magamat HC usernek főleg hogy nem egymagam hanem 3-an alkotjuk össze ezt

Aktív témák