- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
CsendPenge #18 üzenetére
Nyomulok: Delphi, Visual Basic, Visual C++ (Microsoftos és Borland). Ezen kícvül ismerem még a HTML -t, az XML -t, a JavaScriptet, nagyon jól ismerem az SQL -t. Ezeket szoktam használni. Más is előfordul hébe - hóba, amikor van valami olyan munka, de az csak olyan beugrás és amint nem használom az adott nyelvet, rögtön kezdem felejteni a dolgokat, nem úgy, amit állandóan használok.
-
Superman
nagyúr
válasz
CsendPenge #16 üzenetére
''VBasic-ot nem ismerem, és nem is szeretem''
Ühümm, szóval hogy is van ez: nem ismered és ismeretlenül mondasz véleményt róla? Nem merész vállakozás ez? :)) Egyxébként ez nem egy nagy szám, egy mini - adatbázis, cd rendszerező progi. Aki akarja továbbfejlesztheti, biztos, ami biztos alapon, a kódokat is megküldöm hozzá.
Egyébként az igaz, hogy Delphiben és (Borland) C++ - ban sokkal több lehetőség van pl. adatbázis építésre, mint Visual Basicben, bár a Visual Studio.Net - et sajna nem ismerem. Állítólag ott már átstruktúrálták az egész Visual Basicet (persze nem csak azt).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest