Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
"az egyes képeket különféle expozíciós időkkel szeretném elkészíteni, amiket a gép maga változtat miután beadtam neki."
Bár ezt a mondatot alapvetően nem értem, P módban különböző expozíciós időket ugyanarról a témáról ugyanolyan ISO mellett az expókorrekció változtatásával tudsz elérni, -2 és +2 Fé között 1/3 Fé értékenként léptetheted a kompenzációt. Az expókorrekció gomb az LCD-től jobbra, fennt található, itt a képen Exposure Compensation néven láthatod.
-
Riddle
tag
asound!
Nekem is Canon PowerShot A530 -as gépem van
Memóriakártyát, SD kártyát javaslok, Kingston-t, én is ilyennel használom, és még 2 GB -nál sem lassul be; videó, sorozatfelvétel, egy - egy kép, még ha tele van majdnem, a kártya, akkor is jó
(4 GB -osat nem próbáltam, de SDHC-t tudtommal nem kezeli, kézikönyv is max 2 GB -ot ír)
Energizer tölthető akkuval használom, semmi gond nincs velük, nagyon sokáig bírják, 4 darabos 2500 MAh -s at, 12-16 óra alatt feltölt, az enyém ilyen.
Nem tudom milyen töltőd van
Normál, vagy gyorstöltő
Egy viszont biztos, ha gyorstöltőd van, hamarabb meghalnak az akkuk!!!
Mindegy, milyen töltőd van (normál, vagy gyors), soha ne hagyd napokig a töltőn az akkukat, mert felrobbanhatnak, 24 óránál tovább, semmi szín alatt ne hagyd a töltőn őket!!!
Riddle -
kutga
félisten
UP!
Nem tudom mi van az akksijaimmal (Energizer újratölthető). Fent tartom a töltőn őket napokig, aztán kb egy napos állás után a gép már rinyál hogy alacsony az akkufeszültség. Milyet érdemes venni ehhez a géphez? Ha tartósan előfordul ez a probléma kénytelen leszek cserélni. Nem hiszem hogy a géppel lenne a probléma, de azért majd kipróbálom más elemmel is. -
erdey_a
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Ubuntu Linux
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest