Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
Ma délután volt időm tesztelgetni. Azt tapasztaltam, hogy egy szűk tartományban kb jól működik együtt a TT685IIc+R6 MarkII. Az adott körülmények között olyan f4-f8 rekesz között, ISO 100-800, valamint max 1/250 záridő, ha ezeket túlléptem már kezdett elmászni a helyes expó. TTL+HSS esetén kiég a kép. Néztem TCM-el a vaku villanásának erősségét, ha semmit nem változtattam, csak a zársebességet emeltem 1/320-ra, akkor mondjuk 128-ről hirtelen 16-ra ugrott a vaku villanásának ereje. Ugye ehhez a típushoz Godox TT685 II nincs firmware frissítés.A vaku DSLR vázon jól működik, míg az R6 Mark II vázon ugye a fentieket produkálja. Van egy yongnuo yn685 vakum, azzal minden jól működik TTL+HHS-ben is. Nem tudom elképzelni másnál hogy működhet jól a TT685II-R6 Mark II, ha külön, külön jók, de együtt ilyeneket produkálnak nálam. Próbáltam XPRO kioldóval, azzal is ugyan ez a helyzet. A vakupapucsban jól illeszkedik. Firmware a vázon is a legújabb.Talán még teszek egy próbát egy v480 vakuval. Az eredeti EL-5, de főleg az EL-1 elég húzósak árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest