Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pgonzy

tag

válasz Beldar #2601 üzenetére

Ma délután volt időm tesztelgetni. Azt tapasztaltam, hogy egy szűk tartományban kb jól működik együtt a TT685IIc+R6 MarkII. Az adott körülmények között olyan f4-f8 rekesz között, ISO 100-800, valamint max 1/250 záridő, ha ezeket túlléptem már kezdett elmászni a helyes expó. TTL+HSS esetén kiég a kép. Néztem TCM-el a vaku villanásának erősségét, ha semmit nem változtattam, csak a zársebességet emeltem 1/320-ra, akkor mondjuk 128-ről hirtelen 16-ra ugrott a vaku villanásának ereje. Ugye ehhez a típushoz Godox TT685 II nincs firmware frissítés.A vaku DSLR vázon jól működik, míg az R6 Mark II vázon ugye a fentieket produkálja. Van egy yongnuo yn685 vakum, azzal minden jól működik TTL+HHS-ben is. Nem tudom elképzelni másnál hogy működhet jól a TT685II-R6 Mark II, ha külön, külön jók, de együtt ilyeneket produkálnak nálam. Próbáltam XPRO kioldóval, azzal is ugyan ez a helyzet. A vakupapucsban jól illeszkedik. Firmware a vázon is a legújabb.Talán még teszek egy próbát egy v480 vakuval. Az eredeti EL-5, de főleg az EL-1 elég húzósak árban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés