Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz mpierre #4150 üzenetére
Hát ez így nem sok. Ebből sok mindent nem lehet leszűrni.
- Más játékkal is produkál ilyet?
- Korábban is előfordult a hibajelenség?
- A játék újratelepítése? Esetleg a Stem-ről való letöltés után se megy?
- Kártevő a gépen?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
mpierre
veterán
Ezt megpróbáljuk. Kösz.
Winnie The P:
- Más játékkal is produkál ilyet? -> Nem.
- Korábban is előfordult a hibajelenség? -> Nem, 3 hetes a gép.
- A játék újratelepítése? Esetleg a Stem-ről való letöltés után se megy? -> Ha az első nem sikerül, akkor jön ez. Kösz az ötletet, mert én nem játszom ezzel a játékkal.
- Kártevő a gépen? -> Megeshet, hogy 3 hét alatt a 14 éves tulaj felvarázsolt rá valamit, de comodo cis tán ad vmi biztonságot. (Nálam sose volt gond az elmúlt 4 évben..., vagy nem tudok róla.)[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Delta×
senior tag
Holnaptól Dupla XP
(asszem meg lesz éjfélre a prestige master )Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
wwenigma
Jómunkásember
Mi zsír! Kár hogy maxon vagyok és már gyémánt az assault is
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SloWater
tag
Összefutott már valamelyikőtök az iD klánnal?
Az utóbbi időben hardpointozok és rendszeresen összeakadok velük. Hajlandó vagyok elhinni, hogy jók, de hogy amikor megjelennek ott vége a JÁTÉK-nak, az is biztos. Fél-egy perc után szinte folyamatosan fenn van náluk egy orbital vsat, és az összes légitámogatás minden kombinációban. Egyiket leszeded jön a másik. Én nem is értem miért jönnek pub meccsekre. Megfojtják a játékot, nem hagynak levegőhöz jutni. Erre hegyezik a cerkát?Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
Wans
aktív tag
válasz SloWater #4157 üzenetére
na jó, de hova menjenek? warozni? az már felejtős, haldoklik, mert ezekkel az utóbbi codokkal már nem olyan jó, mint a régiekkel és pont emiatt is van az, h legtöbben ezt a fajta játékot ráhagyják. a mai "klánoknak" már sztem tényleg csak az az értelme, h felmenjenek együtt pubra és irtsák a népet, több nem... :/ kb. úgy, mint mikor Sagatékkal mentem (meg most is, csak nélkülem).
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
// Chaka //
tag
Mondjuk elég pondró dolog egy fullosan feltápolt csapatnak átlag játékosokkal játszani. Kicsit a COD4wars-ra emlékeztet, csak csalás nélkül. Én a légi támadás részét minden multinak rühelltem, mert igazságtalan. Akinek egyébként is jobban megy, azoknak plusz kedvezményt ad. És az, hogy jobban megy, sokszor nem is a játékoson múlik, hanem az internet/szerver szolgáltatón. Mondjuk a falunetről nem a fejlesztők tehetnek...
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
cheftomi
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy amikor szeretnék online játszani, de miközbe csatlakozik a szerverhez kiirja hogy : Getting data from steam. Majd pár perc múlva hogy nem lehet most csatlakozni probáljam meg késöbb.
Meg egy linket is odaír. http://www.callofduty.com/blackops2/ status for update.
Tud valaki ebbe segíteni mi a megoldás?. Prestige master vagyok gyémánt fegyverekkel.
Nem akarom elveszíteni az accom..Ha ujratelepítem a játékot akkor mindent kezdhetek előről?
Köszi a választ!
-
SloWater
tag
válasz // Chaka // #4160 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam én is. Lézeres hangtompítós SMG-vel nem nagy kunszt jónak lenni, náluk meg nem nagyon láttam mást.
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
AhaPersze
tag
válasz // Chaka // #4160 üzenetére
Ezzel mit tudsz csinálni? Mi is mentünk együtt Feriékkel és hát ha a 6v6os SD-ben 3man 1,4 feletti a K/D aránnyal voltunk, akkor nem volt ellenfél. Max egy erősebb csapat, ahol mindenki elég jó.
És bár nyugodtabban hagytam abba a játékot, mert nemigen veszítettünk, de unalmas is volt pont emiatt. Mert sokszor alig van ellenfél. Hamar kilépnek, sokszor 2 kör után marad 2 ember...
Szóval ezek a csapatok se tudom mit élveznek ezen, ráadásul, ha egyedül vagyok (nincs fenn haver) és betesz ellenfélnek egy klánt (5-6 embert) már én is hagyom el a lobbyt, mert általában értelmetlen
SDben ritkán van légitámadás. De máshova meg be kell tenni a perkeket és nem látnak (blind eye - AI irányitotta gépek ellen, coold bladed - Játékos irányította gépek ellen). Jaaaaa hogy sajnáljuk erre a perkeket? Ez kb olyan mint amikor sírnak a Clay/Betty miatt. Akkor kérem ott az Engiener és a Flank Jacket.
Azért olyan szempontból jól kivan találva, hogy minden ellen van perk.
BO2 ---> Medden
-
Delta×
senior tag
válasz AhaPersze #4165 üzenetére
énis szoktam eröltetett mosolyt csinálni amikro killcamba azt látom hogy még a sarok előtt vagyok pedig én szemszögemből a sarok biztos menedéke elrejt mindentől másfél méter mélyen....
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
petiwr
senior tag
Ez a dupla xp mindenkinek jár vagy csak akinek megvan a DLC?
-
kribe
őstag
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Delta×
senior tag
A dupla fegyver xp most él már ?
[ Szerkesztve ]
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Arcképgyáros
tetszetős a 'esikesős' title
-
SloWater
tag
Gondoltam meló után enyhe torokfájással és lázzal játszok pár meccset, az arany KSG-hez kellett még 3 bloodthirsty. Elindul meccs, halálok, killek és ekkor jött a [PWND]│HS│ Dani <BA3> nevű versenyző a következő megjegyzéssel (visszanéztem a meccset, elkapott egyszer, aztán rá kis idővel kaptam el őt és ekkor írt):
Lehet öreg vagyok már ehhez, de ezt soha nem értettem és elszomorít ez a színvonal.
Bosszantottam volna kicsit ha már ilyen kedvesen szólított meg, de nem volt rá lehetőségem, mert kilépett. Megnéztem a statjait, csak a plusszos meccsekben marad bent... ez de szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
válasz SloWater #4176 üzenetére
Az ilyen kis nyomiknak önkontrol hiányban szenvednek és általában küldök vissza nekik egy : ^^ vagy egy ">< hajrá" és ennyi.. nem kell törődni velük mert csak a saját kedvedet rontod el ha komolynaveszed amit írnak kis a csicskák...
Menny fel öldökölj élvezd a játékot és a ragereket meg tojd le nagy ívbenRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
SloWater
tag
Nem kell engem félteni, megettem a zsiványport egyrészt, másrészt a munkám során is megtanultam, ha magamra venném ezeket, végem lenne. Ezt a típust kiválóan lehet bosszantani, csak épp ez gyermek kilépett, így nem tudtam felhergelni.
Mellesleg meglett még abban a meccsben az arany KSG, szóval ez egy jó nap
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom úgy élesíteni a C4 et hogy ne az dupla F betűvel mert néha ez a majom fel veszi a fegyvert nem lehet valami másik gombra rakni az élesítést?
-
Delta×
senior tag
-
AhaPersze
tag
Ezt nem értem, amivel eldobod, ugyanazzal a gombbal fel is tudod robbantani, ami csak egyetlen gombnyomás, milyen ennél egyszerűbb mód kell? A dupla f ehhez képest lassabb.
Ez csak akkor nem működik, ha 2 C4-et van. Mert akkor eldobja a másikat is és utána mindkettőt felrobbantja.
BO2 ---> Medden
-
kribe
őstag
válasz AhaPersze #4186 üzenetére
Nem, a leggyorsabb mód a C4 felrobbantására a dupla F, azaz kinek milyen gombra van téve, nekem pl. a Numpad +
Ha a c4-et dobó gombot használja, van egy kis késés mire előszedi a detonátort és megnyomja a gombot. A dupla gombnyomás gyorsabb. Olyan gyorsan fel tudja robbantani hogy még sebződhetsz is tőle amikor felrobban a levegőben.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
soo277
őstag
Szerintem a dupla F tökéletes és kényelmes
BT: wersoo#21211
-
xrace77
tag
Jön...
-
freestailo
őstag
lehet balkezes...
-
kribe
őstag
válasz freestailo #4192 üzenetére
Igen, balkezes vagyok.
Ez meg egy tegnapi meccs, úgy sajnálom hogy theater-ben nem hallani amiket a chatben mondtak...
-
kribe
őstag
válasz freestailo #4194 üzenetére
Köszi
Ha lenne pénzem egy Live Gamer HD-re, meg egy jóóókora vinyára, élőben is rögzítenék, chattel, esetleg kommentárral... bár a fene tudja angolul vagy magyarul kellene-e kommentálnom.
-
petiwr
senior tag
A gyémánt weaponokat hogyan lehet meg szerezni?
-
GergoHD
tag
Lenne itt tőlem is egy kis videó FFA Yemen pályán hangtompítós MTAR-al.
katt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest