Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
Prestige 1 szinten jártam 46 szinten.
Sikerült lenulláznom sikeresen.
Az lenne a kérdésem bár tudom a választ, vissza lehet állítani valahogyan a régi elért eredményeimet?TDI POWER
-
SloWater
tag
válasz Süni 1985 F #4553 üzenetére
Ha a Prestige Awards-on belül rányomsz [Fresh Start] opcióra, akkor nullára visszaáll kivétel nélkül minden addigi eredményed és kezdheted elölről
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
viktor82
őstag
válasz Süni 1985 F #4556 üzenetére
Persze mi mást csinálhattam volna
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
válasz Süni 1985 F #4558 üzenetére
Nem volt az olyan egyszerű majdnem kidobtam a monitort
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
bobooo
addikt
válasz Süni 1985 F #4558 üzenetére
Én kétszer lettem Prestige Master
-
Süni 1985 F
senior tag
B.U.É.K! mindenkinek kedves COD-os társaim!
TDI POWER
-
Lacek89
tag
Néha összejönnek a dolgok:Gun Game
-
törölt tag
Érdeklődnék hogy mennyire játszható most a jatek? Vagy már nagyon kevesen vannak itt is?
Lehet visszatérek erre, mert a lagkompot kivéve személy szerint nagyon tetszett a játék.[ Szerkesztve ]
-
Lacek89
tag
válasz #75376384 #4566 üzenetére
Valamelyik este 10000 fölött volt valamivel az online létszám. De átlagba esténként 8-5 ezer játékos szokott lenni. Lagkompot lehet mérsékelni ha a preferenc menüben az alap 160-as pinget leveszed 40-re. Nem sok segítség de észrevehető a változás.
BoboDJ Igen van még mit fejlődni.
kribe köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Az igaz, hogy ez a játék tudja a dual play módot Xboxon?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Dany007
veterán
Üdv!
Megtudja valaki mondani nekem hogy kell kikapcsolni a célkeresztet Single-ben?
Rohadtul zavaró, hogy amikor rácélzok valakire megjelenik egy fehér X szerű valami. Meg ugye ott van a lézer pointer is és a végén semmit nem látok a célból...
Átnéztem a beállításokat de erre semmit nem találtam =/ -
Dany007
veterán
válasz freestailo #4577 üzenetére
Ja, hogy Hardcore? Most gondolkodtam mi az a HC.
Ez egyébként nem rossz ötlet!
Bár nekem kissé pörgős ez a játékmenet. Nagyrészt agyatlan hentelés, sokszor teljesen irreális körülmények között. És néha már azt se tudom kire lövök és miért... : ) Még vissza kell zökkennem. Legutoljára MW2-t toltam... azóta kimaradtak az fps-ek. -
SloWater
tag
Sziasztok!
Nem akarok flamet indítani, de foglalkoztat a kérdés, hogy csak én érzem úgy, az utóbbi pár hétben megszaporodtak a "kiemelkedően jó" kispajtik a játékban?
Más:
Úgy fél éve feladtam, hogy meglegyen az arany camo a Crossbow-ra. Pár hete kizárólag az Express-en használom, hogy meglegyen a Tri-Bolt Kills calling card, jó móka, erre a hétvégén egyszer csak sikerült összelőnöm vele az aranyat Bontottam is egy sört örömömben(#4568) Oczu:
Kipróbáltam, jó tipp volt, köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SloWater #4586 üzenetére
A bo2ben mikor az volt az aktuális se találkoztam csalóval, mivel a treyarch elég szépen védte a játékot. Amit te tapasztalsz az a kevés játékos miatti lag, illetve annak a kompenzálása... Ha visszafogod a neted valamilyen programmal, akkor téged is "segíteni" fog a progi, ha minden igaz.
Ja és grat a kitartásodhoz, nem kicsit lehet aránygyilkos.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
SloWater
tag
válasz #75376384 #4587 üzenetére
Korábban is azt írtam és most is azt mondom, hogy egyértelműen csalóval nem találkoztam (mint például anno a BO-ban), de...
Amikor egy TDM sorozatban azt látom a meccsek végén, hogy 0,2 - 1,5 között szóródik a KD arány mindenkinél egy kivétellel, aki következetesen 5,0 fölött van és a Steam adatlapján 3 VAC BAN virít, az utolsó pedig nincs egy hetes, hát kétségeim támadnak a tisztaságát illetően. Nem tudok képernyőmentéssel szolgálni, hogy bizonyítsam, amit mondok, nem veszem zokon ha bárki megkérdőjelezi emiatt a dolgot.
Nem kiáltok automatikusan csalót, félreértés ne essék. Nekem is sikerül néha 7,0 alkalmasint 10,0 fölött végeznem és azt is megnézem a gyanús esetekben, hogy milyen Leauge Play ranggal rendelkezik az illető. Egy arany vagy platina logós játékost inkább azért figyelek, hogy tanuljak. Ugyanakkor azt is tudom, hogy egy VAC BAN mentes adatlap nem törvényszreűen jelenti a gáncs nélküli lovagot.
A lag és a lagcomp megítélésem szerint más téma és nem vagyok biztos benne, hogy összefüggésben állna a játékosok mennyiségével. A megjelenés óta folyamatosan játszok a BO2-vel heti 4-5 napon minimum 1-2 órát és nem nézem csalónak sem a mikrolaggolókat, sem a 200 feletti pinggel 3 méterenként teleportálókat.
Pár hete a NetBalancer-t is használom és azt látom, hogy valóban segít kicsit a 25/5-ös netem és a lagcomp házasságából fakadó helyzeten. Az már más kérdés, hogy ez fajta beavatkozás a játék működésébe milyen megítélés alá esik.
-
dunc
nagyúr
Ezt a hibát kapom! ? Ez mi? (steam indjtás, eredeti természetesen! )
"error during initialization unhandled exception caught"[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz SloWater #4586 üzenetére
Kicsit játszani kell a limiterrel, de érezhető a lagkomp különbség nélküle és vele. Olyan statjaim vannak azóta, hogy ihaj :-) Ez csak akkor nem igaz, amikor betévedned a maguk által skilled-nek nevezett great player -ek. Hál' istennek kevesebb van belölük, mint 1/2 évvel ezelött, gyakorlatilag HC KC/TDM-ben már felismerem őket névről, lévén kb olyan 10-12 emberkéről beszélhetek.Ha ezek a hernyók lobbyban vannak, inkább kilépek.
Más: a K/D ratio kalkulációt baromira nem értem, hiába osztok szorzok, csak nem a mutatott eredményt kapom :-)
szerk:
TDM-ben egyébként kevesebb csaló van, ugye ott nehezebb összehordani egy lodestart-t míg KC-ben pillanatok alatt összejön.
Párszor én is megkaptam már a "Sure" és a "cheater" üzenetet, de zömében csend van akkor is, amikor lövök egy 35/7-et vagy 48/10-et.Persze kialakult egy olyan 50 fős társaság, akikkel rendszeresen összehoz a sors, ők is tudják, ki csal és ki nem. S persze akkor sem csalóznak le, amikor nem megy és a K/D arányom 0,9 :-)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs meg a Revolution DLC, így a Peacekeeper fegyver is hiányzik. Ha minden más SMG-t megcsinálok maximumra, akkor megkapom a gyémántot, vagy mindenképp kell a kiegészítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest