Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
stcal
csendes tag
Sziasztok!
Ha vannak itt olyan játékosok akik gamepaddal játszanak és nem boldogulnak még a billentyű + egér kombósokkal, esetleg csak gyakorolnának vele, próbálgatnák, csatlakozzanak hozzánk.Természetesen csak eredeti játékkal oldható meg!
[ Szerkesztve ]
-
stcal
csendes tag
Nálatok laggol mostanában a játék? 80-90 fps-em van, de nem folyamatos a kép. Kis utánnajárással próbálkoztam olyannal, hogy feladatkezelő steam -> prioritás alacsony, Bo2 -> magas. A steamen belül pedig Bo2->jobb klikk, properties ->set launch options: -high. Két napig működött (nem volt 100%-os, de kiegyeztem volna vele), most megint ugyanolyan, mintha szaggatna (laggolna). A tört verziós single player medium-on szépen ment, steam ingyenes hétvégén 17óra játékidőm volt, ekkor sem volt semmi ilyen probléma.
Win7-et újra telepítettem, alig vannak fent programok, driverek frissek. A játékon belül már mindenféle grafikai megoldást kipróbáltam.
Ha van ötletetek a probléma megoldására légyszíves osszátok meg velem![ Szerkesztve ]
-
stcal
csendes tag
Ez vízipisztolynak is nevetséges. Amúgy sem értem mi a jó ezekben az idióta festésekben. Nem az a legjobb minél élethűbb egy fegyver?
Bár gondolom ezzel a véleménnyel majdnem hogy egyedül vagyok. 10 emberből legalább 8 piros fegyverrel rohangál. -
stcal
csendes tag
Gondolom. Annál eleve nincs is buzisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest