Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
// Chaka //
tag
Bocs skacok, hogy nem olvasom végig a fórumot ... A Steam inventory-ban megjelent egy Hijacked ikon. Azt sem tudom, mikortól van ott. Jó ez nekem valamire?
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Delta×
senior tag
válasz // Chaka // #4405 üzenetére
Ha összegyűjtesz 10 olyan kártyát (20 pewrcenként dob a játék 1-et összesen 5-öt ) akkor kapsze gy Cod kitűzőt a steam profilodra és menőzhetsz vele
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Arcképgyáros
de a 9ből csak 5öt kapsz meg félóránként.. a többit meg kell venned..
-
dunc
nagyúr
Srácok alapjátékom van, multi tdm-et játszok,érdemes-e bármelyik dlc-t megvásárolnom?
-
xrace77
tag
Ma újra lehet pénzt költeni...
-
Delta×
senior tag
-
killer095
őstag
Az normális hogy megvan a ghosts calling card + camo és nem rendeltem elő?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Oczu
senior tag
Egyébként majdnem biztos, hogy valós dedikált szerveres lesz a Ghosts, Remélem, nem hazudnak
-
wwenigma
Jómunkásember
BO2 is dedikalt szerveres, ezzel nincs is baj csak bekapcsolva hagyták a lagkompenzációt és e miatt F0S az egész...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
killer095
őstag
Ledobok egy care packaget hátha dob valami jót erre mit dob SWARMOT
-
prannk
őstag
Aki XBOXON tolja a zombit az írjon pm-et!
-
kribe
őstag
Én valami olyat hallottam hogy Ghosts-ban nem lesz Theater mode, ami gáz, mert ha videót akarok csinálni, muszáj lesz beszereznem a rögzítő kártyát... Még keresem a youtube videót ami erről szólt, remélem nem igaz a hír.
Előrendeltem Ghosts-t meg a BF4-et is, de amire legjobban várok az a Titanfall, a multiplayer videótól kollektíven dobtunk egy hátast itt akik néztük...
killer095: a jó móka amikor odamész a csapattárs package-jához Engineer-rel és átváltod a Swarmját vagy a kutyusait UAV-ra
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Deluxe.
Premium később lesz nem? Úgy mint a 3-nál volt.
Ps Vita: a két Xboxra és Pc-re jön ki tavasszal. Kíváncsi vagyok mennyire lesz COD-szerű a játék "érzése", mert egy rakás fejlesztő aki a Respawn-ban van régebben COD-okat csinált. De az se számít ha teljesen más lesz.
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
n.gab
aktív tag
Okt.31.-et olvastam. Meg azt,hogy folyamatos új tartalmak lesznek elérhetőek. Itt pl 3fajta lehetőség van.
-
kribe
őstag
Akkor tényleg ugyanúgy lesz mint a 3-nál volt. Lesz az alapjáték, a Premium előfizetés, és a Premium edition ami a kettőt együtt tartalmazza.
Majd kiderül megveszem-e a prémiumot, lehet hogy az egész játék egy nagy csalódás lesz mert ugyanaz lesz a problémája mint a 3-nak, azaz a gyalogos katona folyamatos hátrányban lesz a rengeteg jármű, főként a 30-1 -es statokat termelő repülősök ellen. Mivel ebben még több járművet és kütyüt igérnek, ez igen valószínű hogy így lesz.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
killer095
őstag
Sziasztok valaki valami tuti class setupot az AN94-hez irjon már mert nagyon tetszik a fegyver csak nem találom az igazit
-
SloWater
tag
Kribe, Garf91!
A Stock miért? Oké, gyorsabban mozogsz célra tartva, de még nem sikerült ráéreznem (tényleg kíváncsi vagyok az érvekre). Nekem a Fore Grip fix tartozék az assaultokon, mellette feladattól függően fast mag vagy silencer.
Kipróbáltam a League Play módot, és bejön, igaz lassabban indulnak a meccsek. Bár utánaolvastam, de nem sok időm van mostanában, nem ástam bele magam, és kérdésem lenne, ha valaki vágja fejből. Mi kell ahhoz, hogy a bronze division-ből feljebb lépjek? El kell érnem szimplán az első helyet, esetleg ott maradni valamennyi ideig??? Jelenleg a 3. vagyok.
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
Wans
aktív tag
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
soo277
őstag
Nagyon durvák
BT: wersoo#21211
-
killer095
őstag
Fuu gyerekek hajtok a gold sniperekért de ez az SVU valami borzalom...
Valami tipp amivel fasza...kivéve HC mert probáltam hc de kevesebbet öltem mint simán szóval..
Előre is köszORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
duronx
senior tag
Másnál is sz@rakodik a steam?
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
SloWater
tag
Reális esélyem nyílt beruházni egy SSD-ben. Nincs is különösebb jelentősége csupán kíváncsi vagyok; HDD-ről való váltás jelent bármit a játék szempontjából?
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
wwenigma
Jómunkásember
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Gondolom örültök a Free Weekend-nek
A BO sorozatot nem szeretem, de most adok egy kis esélyt a BOII multinak (ha már ingyen van).
Ha valami csoda folytán megtetszik, talán megveszem "okosba" ha lehet.
Bár az MW3-mal ellennék Ghost-ig (ha az elmegy a gépemen és tetszeni fog)
Örülök, hogy nem akkora mint az MW3 multija, mert akkor többet várhatnék, mire letölti.
Pont most voltam éjszakás, szóval egy részéről már lemaradtam
De ennyi is elég lesz, hogy eldöntsem, érdemes-e költeni rá.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest