Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:39:32

LOGOUT.hu

Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3616) AhaPersze válasza GergoHD (#3612) üzenetére


AhaPersze
tag

Én mellé Battle Axet és Gyors-kezet (fasthand) teszek. (Fegyver egyáltalán nem kell) Akkor kilősz 1 pengét, és elvágod a 2 axet, 1 mp alatt. (figyelni kell, hogy messzire már a cél felé kell célozni).
Stun se rossz, bár TDM-en sokaknak van Tactical Mask. Ellenben pl SD-n stunolom őket és amíg nem tudnak mozogni, Axe :D (ja ide neked is kell tactical mask, különben magadat is bestunolod :D)

És fontos a mozgás, nyílt téren ritkán futok, inkább a fal mellett és ha lehet épületekben!!!, hogy minél közelebb legyek hozzá ha megjelenik valaki. Addig egy saroknál gugolok, fexem, amíg nem tudok újra sprintelni, lassan nem futunk! :) Azért a saroknál, mert ha épp befordul valaki, akkor a kés előbb öl, mint a fegyver. Ha már szembe találod magad valakivel és még kés távon kívül van (max. közép távon, ha távol van inkább el kell futni), cikk-cakkban fuss oda (minden tereptárgy mögé befutva), hogy folyamatosan céloznia kelljen. Ha szembefutsz vele és nincs tök közel, akkor általában halál.

[ Szerkesztve ]

BO2 ---> Medden

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.