- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Hát srácok elkövettem egy nagy hibát: megvettem a játékot.
Hát ez valami hihetetlenül élvezhetetlen hulladék. Akár merre nézek ugráló, repkedő, láthatatlan ellenfelek.
Maga a játék nem lenne rossz, nagyon szép grafika, tök jó pályák. De ez az exo-suit vagy micsoda teljesen hazavágja a game-t. Tudom hogy van olyan mód, amiben nincs, de azt még nem próbáltam (nem tudom, hogy egyáltalán valaki játszik-e ilyet).A sok csalóról még nem is beszéltem. Nem egyszer lőttek rám a sarkon túlról úgy, hogy még ki sem fordultam. Saját csapattársaimat figyelve is több gyanús dolgot figyeltem meg. (és nem volt UAV, mert tudom hogy ez lenne az első
) Gránátot mindig tudják hova kell dobni, akárhogy bújok mindig megtalálnak, kilóméterekről kiszúrnak, hiába lapulok azon az erdős pályán a fűben. Röhej.A legtöbb Call of Duty játékban az elsők között vagyok, itt meg gyakorlatilag az utolsó(előtti) helynél nem tudok előrébb lépni, és nem az ugrálás az, ami megzavar, mert röptében is lelövöm az ellent. Egyszerűen mindig tudják hol vagyok...
Nagy kedvencem a Black Ops II, és - mivel úgy néz ki, hogy a Black Ops III is ilyen futurisztikus marhaság lesz - nagy valószínűséggel az is marad a favorit.
Jaj, egy kérdés: ha kinyitok ládákat, akkor hogy tudom onnan kivenni a fegyvereket? Mert hiába teszem bele őket egy Custom Slotba attól még a bal felső sarokban villog, hogy van új és egy idő után lejár, és kidobja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Gránátot mindig tudják hova kell dobni, akárhogy bújok mindig megtalálnak, kilóméterekről kiszúrnak, hiába lapulok azon az erdős pályán a fűben. Röhej.