Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Throme #1374 üzenetére

Egy-két videót láttam amiben a két moc-os ill. a BL-es (én legalábbis onnan ismerem, már vásároltam tőlük) sráccal beszélgetett. Lehet, hogy csak beletrafáltam de ott kicsit már Lego fika vonal ment. A szokásos, amiről mi is beszélünk, feljöttek a többiek, mit csinálnak meg amit a Leog nem (print, színek, stb, stb...)
    Épp a fekete RUF Porschét mutogatták az egyikben. :)

Gnat 12 studos verdáihoz az elemcsomagot ha jól értettem árulja is valamelyik alternatív.
    Bár ott épp volt negatív tapasztalat is... de nem csoda, azért nyilván ugyanúgy látják, hogy egy nagyon széles sávról van szó. Van szemét és a Legot tetszőlegesen közelítő és/vagy jobb ár/értékű megoldás.

@headhunter86
    Grat. a nyereményhez és az autókhoz is. Jól néznek ki! :)

@Sordoran
    Szintén az AMG-hez. Őszintén, engem elsőre nem fogott meg, a minőséget láttam, de a modell annyira nem kiugró nekem. Ezen a képen viszont ütős.

Az a fura, hogy én inkább oldschool Technic vonalon vagyok: mozogjon, működjön, hogy csupa lyuk és vázszerzet az soha nem zavart, sőt, jobb is, hogy látni mi van belül. Emiatt értettem ugyan, de soha nem éreztem át a Technic autóknál a sírást a gapek miatt.
    Viszont erre a modellre ránézve nem kell magyarázni, hogy mitől néz ki jobban, minőségibbnek, hogy ennyire egyben van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés