- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
karib
addikt
Küldtem néhány vázlatot mailben. Köszi a segítséget, srácok!
-
HEBI
senior tag
Hello!
Rajzold le egy papírra pontosan, hogy mit szeretnél, mert nekem ez a ''beleesik'' megoldás, nem elégséges ahhoz, hogy megcsináljam. Lerajzolod, beszkeneled és a fájlt elküldöd nekem emailbe. Cserébe megkapod amit akarsz. -
karib
addikt
Egy szobrász ismerősömnek egy ''szabásmintára'' lenne szüksége egy műhöz, amit talán valami CAD szoftverrel lehet elkészíteni legegyszerűbben. Sajnos én (még) nem vagyok járatos a témában, így ha valaki tud, segítsen!
A feladat: adott két cső (beton, belső átmérő 604, külső 670 mm), ezek derékszögben metszik egymást. Amire szükség lenne, az a két cső palástjának az áthatási vonala, hogy ezt az igazi csőre ráfektetve azt könnyen körbe lehessen vágni. Az egyik csőből kéne egy olyan darabot kivágni, amit pont bele lehet ''ejteni'' a másikba.
Tehát az áthatási vonalat (amolyan elliptikus, ugye) kéne ''lefejteni'' az egyik cső palástjáról, síkba kiteríteni és 1:1 méretben kinyomni.
Megoldható ez valahogy?
Minden segítséget köszi! Ha nem voltam világos, szóljatok :)
Aktív témák
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest