- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
karib
addikt
Küldtem néhány vázlatot mailben. Köszi a segítséget, srácok!
-
HEBI
senior tag
Hello!
Rajzold le egy papírra pontosan, hogy mit szeretnél, mert nekem ez a ''beleesik'' megoldás, nem elégséges ahhoz, hogy megcsináljam. Lerajzolod, beszkeneled és a fájlt elküldöd nekem emailbe. Cserébe megkapod amit akarsz. -
karib
addikt
Egy szobrász ismerősömnek egy ''szabásmintára'' lenne szüksége egy műhöz, amit talán valami CAD szoftverrel lehet elkészíteni legegyszerűbben. Sajnos én (még) nem vagyok járatos a témában, így ha valaki tud, segítsen!
A feladat: adott két cső (beton, belső átmérő 604, külső 670 mm), ezek derékszögben metszik egymást. Amire szükség lenne, az a két cső palástjának az áthatási vonala, hogy ezt az igazi csőre ráfektetve azt könnyen körbe lehessen vágni. Az egyik csőből kéne egy olyan darabot kivágni, amit pont bele lehet ''ejteni'' a másikba.
Tehát az áthatási vonalat (amolyan elliptikus, ugye) kéne ''lefejteni'' az egyik cső palástjáról, síkba kiteríteni és 1:1 méretben kinyomni.
Megoldható ez valahogy?
Minden segítséget köszi! Ha nem voltam világos, szóljatok :)
Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Erősítő, hangfalak
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest