- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo00
csendes tag
válasz
Korcsii #2368 üzenetére
Mondjuk ha igy probálom akkor nem fut le a program, mondjuk 3dtombbel se.
int main()
{
char *tomb[255][255],sor=0,oszlop=0;FILE *fp;
fp=fopen("c:\\all.txt","rw");while(!feof(fp))
{
fscanf(fp,"%s",tomb[sor][oszlop]);
oszlop++;
if(oszlop>6)
{
sor++;
oszlop=0;
}
}system("pause");
}
5let? -
gergo00
csendes tag
válasz
Korcsii #2366 üzenetére
Akkor beszéljunk programnyelven
Mutatnal egy rovid peldat a haromdimenzios tombbel.
Mondjuk én a dinamikussal probalkoztam csak azzal az volt a baj hogy:char *tomb[25][25],*tomb2,
while(!feof(fp))
{
fscanf(fp,%s,tomb2)
tomb[sor][oszlop]=tomb2
}
csak viszont igy a tomb2 memoriacime mindig felulirodik es az utolso elem tartalma lesz mindig benne -
gergo00
csendes tag
Sziasztok fórumozók!
Egy olyan függvény szeretnék létrehozni amely, külső pl:.txt állománybol sztringenkét beolvas egy két dimenziós tömbe.
Szóval, már irtam hasonló programot, amely kétdimenziós tömbe, külső állományból számokat olvas be.(egyébként emelt info érettségire készulok és azért kell). A problémám ott van hogy van egy állomány és annak az első sora pl:AAA aa a 0 1 2 3
Van egy tomb[255][255]-om, és azt szeretném hogy az AAA sztringem a tomb[0][0] helyére kerüljenek. Mert ugy megtudom valósitani hogy a három A betű kozül egyet a helyére berak.
Lehetséges fscanf(fp, %s, *ketdimentomb) rogton a memória cimeket tárolni egy mutatós kétd.tombe?
Lehet hülyeségeket kérdek, azért ne haragudjatok de sosem volt tanárom aki tanitott volna, és egymagában az embernek nem túl könnyű.
előre is kossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest