Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem a * operátor sorrendjén voltam meglepődve, hanem magán a "byte" típuson.
Eddig nem használtam, és nem is igazán láttam gyakorlati feladatokban konkrétan ezt a típust. Szóval erre kérdeztem, hogy mire jó. 
Egyébként jó, hogy felhívtad a figyelmem, hogy attól még, hogy a csillagot a típus mögé rakom közvetlenül, nem lesz a következő változó is automatikusan pointer
(mondjuk ez viszonylag egyértelműnek látszik, de nehogy elcsesszem valamikor - most már nem fogom)
Köszi a választ ismét!
(#1422) Karma: neked is köszi! Ez mitől lesz egyébként "fésűs adatszerkezet"?
-
Pfff, az előbb a fórummotor kidobta a szerkesztésemet a kukába...
Szóval az általad említett problémának van egy alternatív megoldása, ha az adott környezet úgy kívánja meg (szerencsére a legtöbbet ilyenben dolgozok, én a típushoz szeretem kötni a *-ot és a &-et
):int* first;
int* second;
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig nem használtam, és nem is igazán láttam gyakorlati feladatokban konkrétan ezt a típust. Szóval erre kérdeztem, hogy mire jó. 

):