Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

Halló!
    Most volt Prog I. vizsgám, és... hát... szerintem nem sikerült. :(
    Persze a mai vizsga ellátta a fő feladatát: megnéztem, hogy mire kell készülnöm a következő vizsgára! :DDD
    Az első feladatnak nekiálltam, csak valamiért nem működött. Sajnos most rohannom kell tovább, de nagyon hálás lennék, ha írnátok működő megoldást a következő 2 feladatra, hogy azokat agyilag feldolgozhassam! :R

1. Be kell olvasni max. 10 karaktert, majd ezeket kiíratni úgy, ha egy karakter szám, akkor az helyett a következő karaktert kell annyiszor kiírni, amekkora a szám. Pl.: AS4DZ3K -> ASDDDDZKKK.
    Nem tudom, hogy mi van olyankor, ha két szám van egymás után, mert ezt a feladat nem részletezte. Azt sem tudom pontosan, hogy a 4*D után ki kell-e írni még egyszer következő karakterként a D-t, mert erre nem emlékszem, ezért az egyszerűbb megoldás is elegendő nekem (nem 5-öst akarok, hanem átmenni)!

2. Könyvtár kezelő programot kellett írni, ahol struktúrákban vannak a könyvek, a szerzők, és a kiadás dátuma, de a dátum is struktúrákra bomlik (év, hónap, nap).
    Ebből a feladatból ennyire emlékszem, mert neki sem álltam, küzdöttem az előzővel.

Mindenkinek előre is köszi a segítséget, és küldök egy virtuális ("%s", kinvansag)-ot annak aki segít! :R

u.i.: megpróbálom a többiektől elkérni a pontos feladatot, és este mikor hazaérek (és ha szükséges) melinkelem, hogy én meddig jutottam a dolgozatban...

Új hozzászólás Aktív témák