Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
asuspc96
üzenetére
hat, a torkomnak ugras szerintem tobb mint kijelentes, de hagyjuk, maradjunk abban hogy felreertes tortent...
az ELTE által készítettnél sokkal tovább tudja mint "2 147 483 647".
az a hatar a wikipediaban egyebkent nem feltetlenul igaz, de nagyon egyszeruen lehet 'javitani' rajta: az in helyett long-ot kell hasznalni. sot, unsigned long long-ot, ez a szabvany szerint legalabb 2^64-1-ig tud szamot abrazolni, a te gepeden/forditoddal ervenyes maximum a ULLONG_MAX konstansban vande tul nagy szamokra baromi lassu lesz, szoval ott mar neki lehet allni trukkozni, az jo mokas

kész kezelőfelület (nálam) = pl. mint a számológép....
értem ezalatt, hogy szépen begépelgetem nyomok neki egy "O.K." és erre neki áll számolgatni...igen, ezt hivjak ugy hogy standalone program

ha jol latom, ez Delphi? olyat vagy 15 eve lattam utoljara, szoval abban nem fogok tudni segiteni (plane hogy ez egy C++ topic...)
De szerintem mindketten tudjuk az igazat
ugy latom csak az egyikunk, es te meg vagy rola gyozodve hogy te vagy az, de mondom, hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Formula-1
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő