Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twiggydoll
tag
mindegy úgyse gyártanak már jó filmeket
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Twiggydoll #38 üzenetére
Hát te tudod.
Énbennem nagy port kavart a sztori. És nem volt egyértelmű a végkifejlet sem. -
Twiggydoll
tag
Nekem egyáltalán nem tetszett...Dimán lehetett tudni midnent még egy thrillernek is gyenge volt..Alig vártam hogy kimenjek a moziból
-
Lord Speedyu
tag
Valaki tud valamit a filmzenéről? Mert azt látom, hogy külföldön már rég megjelent, de se a MediaMarkt, sem pedig kedvenc lemezboltomban nem volt belőle 1 db se....
[Szerkesztve] -
Fabrice
csendes tag
-
ShadowX
őstag
Gratulálok, nagyszerű topic. Rávett, hogy ma menjek el moziba és nézzem meg.
-
Fabrice
csendes tag
Valóigaz, kritikát olvasni előre tilos! (A párom kedvét is majdnem elvette a fanyalgó kritikusok hada, de én nem hagytam magam lebeszélni és végül ő is odavolt, hogy mennyire jó volt!
)
Be kell valljam, én nem tudtam, hogy 2 befejezése van a filmnek - csak miután megnéztem, és elkezdtem utánaolvasgatni, akkor láttam néhány ausztrál hozzászólást, amiből az derült ki, hogy náluk mind2 megy, csak különböző mozikban! (Örülök, hogy ezek szerint nálunk is!)
A film megoldását tudtommal egyik befejezés sem változtatja meg nagyon, csak az utolsó jelenetet érinti a különbözőség (de az is elég hatásos!)!
Aki pedig töltésen gondolkozik, legyen résen, nehogy ráfázzon egy másik filmmel, aminek szintén Hide and seek a címe, és Daryl Hannah főszereplésével készült 1999-ben. -
picipoci
csendes tag
Egyébként ha szabad javasolni: kritikát ne olvasson senki mielőtt látta volna ezt a filmet!!!! Bár más film előtt sem kimondottan ajánlatos, mert a legtöbb remekművet úgy lehúzzák mint a... hú nagyon lehúzzák a drága kritizálósok
(Mellesleg sokáig énis kritikusnak készültem aztán döntöttem, hogy inkább tanár leszek ott is lehet fikázni agyba-főbe)
-
picipoci
csendes tag
Ötletes. Nem tudok róla, hogy lenne másik film amit kétféle véggel vetítettek volna a moziban.
(Olyan persze van, hogy a director's cut-ban teljesen más a befejezés)
Megnéztem a Bújócskát, isteni! Nagyon kíváncsi vagyok mi a másik megoldás, viszont látni akarom nem csak úgy szimplán olvasni.. -
Fabrice
csendes tag
Én is láttam a filmet, nekem is nagyon tetszett. Megnézném akár többször is, (főleg, ha minden alkalommal más a vége!)
A kis Dakota egyszerűen annyira jó volt, hogy nagyon sok mai sztárt lenyomna egy filmben. - ez már a Nevem Samben is látható volt (Robert DeNirot nem említem, mert benne nem lehet csalódni!)
Most megkérdezném, hogy ti melyik befejezést láttátok, és melyik moziban - tudom, melyikben mi történik, de nem akarok spoilerkedni. Úgyhogy ha gondoljátok, mailben megbeszélhetjük! -
Lord Speedyu
tag
Nem tudjátok, a filmzenét lehet már kapni Magyarországon? Mert ha igen, akkor a napokban megrohamozom a MediaMarkt-ot.
-
harry
veterán
válasz
Lord Speedyu #1 üzenetére
Hogy érted, h két befejezés
Nem látom sok értelmét + azért elég nagy átverés lenne. Vagy engem legalábbis zavarna, ha nem ismerném a másik befejezést.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Lord Speedyu #8 üzenetére
Nah, nem volt netem sokáig, de megy.
-
Lord Speedyu
tag
Na? Jön majd lassan az a levél?
-
Arhquis
aktív tag
Konkrétan én voltam, akié ez a rövid életű topic volt. Nekem iszonyatosan bejött a movie. Tetszett a sztori, és a csattanó. Majd délután elküldöm e-mailben a végét...
-
Lord Speedyu
tag
Senki? Le vagyok sújtva...
-
Lord Speedyu
tag
Na, megnézte azóta valaki?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lord Speedyu #1 üzenetére
Tegnap volt már egy rövid életű toplikja a filmnek
Komolyan elkezdett most érdekelni, mi is ez... De Niro-ban eddig még nem csalódtam, nem hinném hogy műparás thrillerhez adná a nevét... szvsz a másik befejezést ne irja le senki.... és te se írd le amit te láttál, mert akkor aki elolvassa a topikot annak nem lesz már érdekes a film. Nagyon nem szeretem ha valaki elárulja a végét egy jó filmnek.
-
Lord Speedyu
tag
Sziasztok!
Láttátok már a címben említett filmet? Mert én tegnap este néztem meg, és nagyon bejött! Hihetetlen jó, Robert De Niro és Dakota Fanning egyaránt nagyot alakít benne! Ráadásul két különböző befejezése is van, és mikor beülsz a moziba nem tudhatod, hogy melyiket fogod látni. (csak azt remélem, hogy majd a DVD-n mind a 2 befejezés rajta lesz) Ha valaki már látta, az írja már le, milyen volt a vége, mert a másik verzióra is kíváncsi avyhok
Addig is, ízelítőnek egy pár link, :
Bővebben: link
Bővebben: link
És egy pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Vadiúj SSD-k!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest