Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho777
tag
msot mi a szart csinátam.. találtam egy topicot ami érdekel és hozászoltam.. ha elsüllyedt akk miért nem offoljátok?? most akk csak ahoz lehet hozzászolni amibe egyfolytába mindenki ir???
22ik én volt utcsó hozzászólás én meg ráirtam 30 ik án.. mien mélyre süllyedt..
bár ha belegondolok nov 30 utcsó hoz.. ma meg dec 5. e van..
most azért mert valahol valamit elrontottam muszály mindenhol engem bizgerélni?akk tegyetek fel egy kva javát és csináljatok chat- ot és akk nem lessz baj az elsüllyedt topic-okkal...

-
psyho777
tag
van 200 mb os agol orosz win xp m sok progival és portable.. ami annyit tesz hogy akármien konfigra akármiről bootol.. akit érdekel szoljon és adok linet honnan töltheti le.. vagy ide is betehetem ha a modi bácsik nem csapnak érte a kezemre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest