Hirdetés
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hete van meg a Denon Envaya 250. Eddig úgy tűnik, az önmerülősdi túl lett parázva (vagy nem mindenkinél egyforma) Múlt kedden töltöttem fel, tehát holnap lesz egy hete. Sajnos azóta nem tudtam túl sokat hallgatni, kb 6-7 órát ment összesen, de a töltöttségjelző 5 ledből még 3 világít. Szóval lehet, hogy merülget ömagában unalmában, de egy hét alatt nem észrevehető az önmerülés okozta töltésvesztés.
A hangja imádnivaló. Még soha nem zuhanyoztam úgy, hogy közben a fürdőszobában szól a zene. A Denon rávett erre is 😃 És előszedtem azokat a régi zenéimet, amikben a basszus hangsúlyos szerepet kap, pl. Bob Marley. Szuper módon szólnak. Karnyújtásnyi távolságból már érezni, hogy van némi tere a hangszórónak. Mintha néhány hangszer a Denon mellől szólna. Közelebbről hallgatva egészen kiszélesedik a hangtér. Nagyon kihallani az flac > mp3/384 > mp3/192 közötti különbséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest