- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5385 üzenetére
Azért még meg akarok menteni pár embert nehogy ilyen hulladékokért pénz dobjanak ki
Sajnos volt lehetőségem pár ilyen kínai cuccot tesztelni, mind az anyagminőség mint a hangminőség kerülendő.Nővérem is botfülű például, mikor az ö kínai vackát is a Divoomot összemértem ö előtte. Neki csak annyi jött le a dologból hogy a "Divoomba több a mély"
De a hangminőség, hangkép, hangtisztaság nála nem volt téma.
De úgy vagyok vele ha már vesz az ember olyat vegyen amin azért lehet élvezhetően zenét hallgatniMikor például a kádban fürdök a fejem fölé a sarokba rakom a Tronsmart T6-ot és ott kelőkép kijön alacsony hangerőn a hang tisztasága és minősége
Úgy valóban élvezet vele zenét hallgatni.
+ A T6 tudom nem vízálló hivatalosan de nem az első esett hogy a piros szövet részét langyos víz alatt bevizelem és kefével megsúrolom. Sajnos könnyen piszkolódik, főleg ha földre vagy fűbe rakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest