- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Leegyszerűsítem: volt egy szerződés, amit előre kötöttek, mindkét fél ismerte, és ennek megfelelően jár el.
Hogy jó volt-e a szerződés, mi számít hibás teljesítésnek, vannak-e benne garanciák, többet érdemelt-e, stb. innen már csak filozófálgatás, ezeket a kérdéseket előre kell tisztázni.
Többet akkor lehetne hozzátenni, ha ismernénk a szerződést.Szívesen folytatom a témát, de tudtok erre másik topicot, mert nagyon offolunk?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Szerintem is ott kezdődik a gond, hogy Oluvnak a nyár egy része is arra ment el az Uboom X-t hangolja/tesztelje. Szóval érthető neki ebbe már sok munka van és nem megfelelően részesedik a jutalomból.
Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb.Ha minden jól megy jövőhéten megjön nekem is a Uboom X.
Szóval jó termék ez, csak még nem népszerű és sok ember aki eddig tesztelte nem tudja hogy is álljon hozzá.
Alan is arra ment neki legyen elsőnek Uboom X teszt még ha a firmware nem is végleges.Oluv feleségét leszámítva nem igazán látok youtubon olyan videót ami jó mikrofonal lett felvével.
(Én is azt mondom a JBL Go és társai nem igazán éri meg a árukat)
Ha már belépő szint kell ott a Maxsound Plus és a fél kg-os kategória ahol jó akku idő basszus és hangzás is jár az árért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest