- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13853 üzenetére
"A Bang viszont egy új szerzemény és nem tűnik rossznak"
Az old school JBL Xtreme 1 ellen nem állja meg a helyét, szóval jónak se nevezzük!
Tronsmart Bang VS JBL Xtreme
A videó alapján teljes mértékbe tudom hova lehet ezt besorolni.
Olyan semmilyen a hangja, a basszus is nagy 0. Tisza hars a hangja, ezt hallanom se kell élőbe és már tudom hogy rossz.Dockin D Fine>JBL Xtreme>>>Tronsmart Bang.
Teljesen egyértelmű az erősorrend.Amúgy ha hazai piacról kéne valami akkor inkább ott az Evolveo (W-King D8) Alternatívája. Én ilyen áron nem kockáztatnák, a biztosat nem cserélném a bizonytalanra.
Vagy veszel valamit ami vagy jól szól vagy nem, vagy vásárolhatsz olyat ami garantáltan megállja helyét a piacon.Kíváncsi vagyok a Tronsmart Bangra, de nekem ez pénzt nem ér főleg nem 34E forintot. Túl drága tanuló pénz, na meg túl sok hangszórót hallottam ami kiábrándította a ízlésem.
+ ha már hangszórót ajánlasz szerintem ne más kárára tedd, ha valamivel nincs tapasztalatod, jött ide egy tag aki vásárolni akar.
Lehet berendeli azt a hulladékot és ha véletlen elégedetlen lesz meg majd a topikot köpködni hogy szart ajánlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest