- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Richard! #11290 üzenetére
Tudom, láttam.
Amíg a lengyel raktárról nem érkezik pro, v. kontra infó, nem akarom elkapkodni, no meg most éppen a Boom-ra vagyok inkább rákattanva (persze, ez napról napra változik...
...fő a határozottság
). Azért hajlok perpill mégis inkább a Boom-ra, mert egyrészt a Plusnak minden teszt szerint gyengébb a basszusa, másrészt valóban főleg kültéren lesz használatban. Nem vagyok egy ultimate bass fan, aki seperc alatt élvez a basszus vezérelt JBL soundtól
, viszont az én old school, de elektronikusabb, darkosabb zenéimhez szintén kellenek a jó mélyek (Depeche Mode, Recoil, Vad Fruttik, Paradise Lost, U2, Placebo, Mesh, IAMX, The Gathering, Editors, NIN, White Lies, Rammstein, Front Line Assembly, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Massive Attack,...) Persze lehet, h a Motion Plus-nál szintén meg lenne a wow faktor ilyen téren is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged