- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ahány hangszóró annyi fajta megoldás, például a Harman Onyx 3, JBL Xtreme elmegy úgy is hogy kizárolag a hálozatról kapja az energiát és az akkut nem használja stb.
De irtam példának ott a JBL Charge 2+ ami nekem van és ha az akku nincs bekötve az elektronika kivilágit bekapcsol mert megkapja az 5 voltot, de egy deka hang nem jön belőlel. Azaz igy egészen biztosan az akkumulátorrol megy maga a hangszóró, sajnos ez a olcsóbb megoldás.
Persze egyetértek veled az volna a igazi ha úgy épülne fel a hangszóró és benne lévő elektronika ha az akku fel van töltva akkor müködjön kizárolag a rácsatlakoztatot töltöről vagy adapterről. Csak általában ez úgy müködik hogy a töltő tölti az akkumulátort, de a hangszóró pont azt az akkut falja ami töltés alatt van.
Igy jó esetben elég szépen lassul a töltési folyamat.Meg belegondolva mi van most a régi modellekkel nem is az a tervük hogy ezek a hangszórók hosszú távon müködjenek. Tervezett elavulás korát éljük, vedd meg dobd el társadalom.
Mert mikor meglett a Charge 2+ akkor kicsit utána néztem még is milyen support van egy 5 éves hangszóróhoz és gyakorlatilag 0. A JBL garancia után semmi potalkatrészt nem árul a hangszórókhoz, a model ha ilyet akarsz meg kell venni a boltból az új aktuális modelt. noname cégek még persze gyártanak hozzá potakkút, de ha maga a hangszóró döglik be akkor sajnos már csak kinai hangszóróra lehet cserélni.
A Hangzás utána már nem lesz eredeti.KIcsit hosszúra sikeredett, de úgy röviden próbáltam leirni mi miért van és milyen irányba tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest