Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ma vegre eljott a szabadnap. Vegre lesz idom szervezni egy kis vakaciot magamnak augusztusba regi otthonom kornyekere, Floridaba. Eloszor ugygondoltam, hogy Keywestre kellene menni, de eszembejutott, hogy amikor legutoljara ottvoltam, olyan rettenetesen renyhe volt a viz, hogy kozelebe sem mentem. A masodik fo ok, pedig az, hogy a hotelszobak ketszerannyiba kerulnek...Szoval en Tampa/Clearwater mellett dontottem, gyonyoru hely, a viz kristalytiszta /max a capa zabalhat fel.../ es nem is dragabb mint akarmelyik resz /sot meg a Del-Karolinai tengerpartnal sem/. Es egyuttal igy valoszinu megtartjuk az elso /ketszemelyes
/ Amerikai PH! talit is Bash-el, hat remelem raer majd.
Mar nagyon varom, hogy vegre elszabaduljak innen, kicsit sok a melo mostanaban sajnos ez a hely ilyen mennyisegben megutaltatja velem az embereket, azt pedig nem szeretnem. Sok nekem ennyi reszeg, ven, gazdag embert kezelni naponta megha kurva jol is fizet.
Vissza kell mennem suliba es keresnem kell lassan valami mast. De mindig csak mondom, erom meg mar nemjut ra...
Nah, mar csak kicsivel tobb mint ket het es vegre egy kis kikapcs. Majd nyomok fel sok-sok kepet, de addig meg biztosan irok, megha nem is mindennap.
Tovabbi kellemes napot.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fujifilm X
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ Amerikai PH! talit is Bash-el, hat remelem raer majd.