Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Ma vegre eljott a szabadnap. Vegre lesz idom szervezni egy kis vakaciot magamnak augusztusba regi otthonom kornyekere, Floridaba. Eloszor ugygondoltam, hogy Keywestre kellene menni, de eszembejutott, hogy amikor legutoljara ottvoltam, olyan rettenetesen renyhe volt a viz, hogy kozelebe sem mentem. A masodik fo ok, pedig az, hogy a hotelszobak ketszerannyiba kerulnek...Szoval en Tampa/Clearwater mellett dontottem, gyonyoru hely, a viz kristalytiszta /max a capa zabalhat fel.../ es nem is dragabb mint akarmelyik resz /sot meg a Del-Karolinai tengerpartnal sem/. Es egyuttal igy valoszinu megtartjuk az elso /ketszemelyes :D/ Amerikai PH! talit is Bash-el, hat remelem raer majd.
    Mar nagyon varom, hogy vegre elszabaduljak innen, kicsit sok a melo mostanaban sajnos ez a hely ilyen mennyisegben megutaltatja velem az embereket, azt pedig nem szeretnem. Sok nekem ennyi reszeg, ven, gazdag embert kezelni naponta megha kurva jol is fizet.
    Vissza kell mennem suliba es keresnem kell lassan valami mast. De mindig csak mondom, erom meg mar nemjut ra...
    Nah, mar csak kicsivel tobb mint ket het es vegre egy kis kikapcs. Majd nyomok fel sok-sok kepet, de addig meg biztosan irok, megha nem is mindennap.
    Tovabbi kellemes napot.

Aktív témák