Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Nos mai iromanyomat egy regi Bikini notanak az egyik soraval szeretnem nyitni

''Az első éjszaka nélküled, csak az első volt nehéz, aztán már csak az ital volt kevés...''

Nos, igen, csak hagy helyettesitsem be az ''ejszaka'' helyere a ''het'' szot. Merthogy egy hete mar, hogy nincs asszony a haznal. Hat a pia elfogyott, a no kezd hianyozni, szoval nehez. De kesz vege, semmit nem kezdek ujra, ezt mar reg megfogadtam. Azthiszem nem is kell most senki egy joideig. Eleg volt...
    Jovohonapban valoszinuleg kikoltozom, egyedul nem akarok mar itt lakni. Kineztem egy szep hazat lent Downtown-hoz kozel, asszem egy munkatarsammal kivesszuk aztan meglatjuk hogy megy majd.
    Mehetek ma is dolgozni, nagyon orulok neki, mar kezdek nagyon belefaradni ebbe az egeszbe. Mar neha ugyvagyok, hogy otthagyom az egeszet a szarba.
    Ha minden osszejon, jovonyaron mostmar tenyleg el koltozok innen jo messzire, San Fransisco illetvel Los Angeles van tervbe veve.
    Mindegy, csak ne a vendeglatasba kelljen dolgoznom...
    Na, hat jelenleg ennyi mert ismet masnapos vagyok, de mar kezdek kikeszulni, ugyhogy most pihi lesz. Egy kicsit PH!-zni fogok, tv-zek, eszek-iszok /nem alkoholt/ es nyugi van.
    Na minden jot Nektek, este talan irok ha tortenik valami.
    Ja, beviszem mar a fenykepezot, csinalok nehany kepet a helyrol ahol dolgozom, hatha erdekel valakit :)
    Na pussz!

Aktív témák