Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Vegre 5*14 oras munkanapok utan sikerult aludnom 16 orat es frissen ujrakezdeni majd az egeszet holnaputan :)
    Hatalmas balhek vannak a munkahelyemen, valoszinuleg nagy rendeszkedes lesz a kozeljovoben. A fonokseg bebuzult, nagyon szemetladak lettek es mindenkepp el akarjak erni, hogy a szemelyzet tonkremenjen idegileg.
    Tegnap elott bejottek 10-en. Az osszes executive manager, leader...stb minden kurvaannya. Beultek leghatra /kb 60 meter a pulttol - igen ez egy szep nagy bar -/
    Megkaptak a tokeletes kiszolgalast, az osszes csaj korulottuk ugralt /a vendegek rovasara, mert ugye mas asztalaik is volt.../
    Erre a moslekfejueknek volt pofajuk betelefonalni hozzam a barpultba, hogy azonnal kuldjek valakit, hogy szedjen le egy par ures poharat. Mikor a rohadekok lattak, hogy mindenki szopik, a bar tele van. De miszter faszfejt zavarja az elotte levo 2centis felespohar.
    Azert gondolkozhatnanak. Mindegy en, fogtam magam es kimasztam a rohadt barpultbol, odamentem es en vittem el a rohadt poharat /azt a 3-at/ de egyiksem mozdult meg, nehogy hozzaferjek az asztalhoz /korbeultek/. Ugy kellett atlepnem a fejukon.
    Masnap jott is az email a fonokomnek, hogy a ''service is unaccetably incompotent'' /=elfogadhatatlan hozzanemertes, kontarmunka/.
    Mindegy kikeltem magambol es elmondtam az en fonokomnek, hogy egy faszkalap tarsasag volt es ne idegeskedjen, de szerencsetlen remegett a duhtol.
    Mindegy, valami spec treninget akarnak bevezetni majd...had kuzdjenek!
    Egyebkent orommel tapasztaltam, hogy olvassgatja nehany emberke lelkesen ezt a blogot, ugyhogy talan hogy az o vagyukat is kielegitsem majd a kozeljovoben kepekkel is ilusztralok, ne csak az unalmas hulye dumamat kelljen olvasni.
    Ja es bocs, ha esetleg kevesebb idom jut, de ugye jon a nyar, jon a sok vendeg, na meg kozbe mashova is figyelnem kell /igen azert mert kozben mod lettem :D/
    Szoval ez van. Na, azthiszem mara be is fejezem, mindenkinek tovabbi szep napot, nekem pedig mennek kellene aludni, mert reggel 5:20 van :)

Aktív témák