Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Imi1981 #29012 üzenetére
Pontosan egyszerre nem is lehetne elindítani 2-őt. Gyors egymásutánban már igen. Szerintem amíg az egyik nem kezd letölteni, addig a másikat is lehet be fogja rakni és így lesz dupla. De annyira nem figyeltem meg. Meg szerintem nem is ez a baj, hanem, hogy tényleg megegyezik a két torrent bitről-bitre, de a torrent neve miatt nem vonja össze őket. Vagy nem tudom mi lehet az az eltérés. Ha van 2 azonos tartalmú torrent, de teljesen más tracker-ről és tracker listával és a nevük is megegyezik, akkor mindig csak annyit ír ki, hogy összevonja a tracker listát és kész, nem lesz dupla a letöltés. Ezt kellene csinálni, de ha a torrent neve már 1 betűvel más, akkor külön letöltésnek rakja be alá. Szerintem ez van hülyén megoldva. A Hash különbözik esetleg azért?
-
LSL1337
őstag
válasz
Imi1981 #29012 üzenetére
Hali
Qbittorrent 4 alatt megoldható, hogy ha eléri az egyedi (nem global) seed célját egy torrent, akkor ne törlődjön automatikusan a kliensből? WebUI-on keresztül (linux/docker) használom, és csak egy globális beállítást látok, ami ráadásul be sincs kapcsolva.
ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest