Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GuMipOkE

senior tag

válasz ZollR #5856 üzenetére

Ennyi erővel ha forint, USD vagy euró tulaj vagy, akkor is befektetésről beszélünk, mert ezeknek is van árfolyama, és egyesek degeszre keresik magukat devizakereskedéssel. Van aki ezért, van aki azért veszi. Jelenleg a btc erősödik. Anno egy ideig a német márka és nem túl rég a japán jen is deflálódott. Ez erősen visszafogta a költést, mert minek, ha jövő hónapban több mindent kapok ugyanazért a pénzért...

Szóval a btc jelenleg ebben a szakaszban van, és lehet hogy pár éven belül egyszerű netes fizetőeszköz lesz. Bár a volatilitását nem tudom, hogy mi tudná mérsékelni.

• ignorant

senior tag

válasz ZollR #5856 üzenetére

Ha nem befektetés, akkor az előző cirka 5800 komment 85%-a miért arról szól, hogy hol és mikor mennyit lehet keresni vele?

Valaki megtiltja neked hogy tobb mindent csinalj vele? szerintem nem. Azert mert neked nincs szukseged ra, v nem tudod/akarod kihasznalni a BTC adta lehetosegeket nem jelenti azt hogy mindenki igy van ezzel.

Nalam pl a portfoliom egy resze btc (spekulativ - nem befektetes szinten tekintek ra), hasznalom gyakran vasarlasokra, adomanyozasra, gamblingra es hobby szinten mining es tradingre, nemzetkozi es baratok kozti utalasokhoz.

Szerintem egyertelmu, hogy ha barminel uptrend tapasztalhato, akkor rakattannak a spekulansok ez nem jelenti azt hogy nem szol masrol.

Amugy jo tudni hogy egyesek latnak a jovobe. Mivel nekem nincs ilyen szuper kepessegem igy csak kovetem hogy mi tortenik a protocollal es kivancsian varom hogy alakulnak a dolgok a jovoben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés