Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evko

aktív tag

válasz Dexar007 #10595 üzenetére

Na most, én jelenleg 30 ezer ft-ból is jóval több profotot csinálok, mint 80 ezer ft. A profitról beszélek.
    Én nem örülök neki, ha inflálódik. De van olyan hülye, aki a bankba rakja több évre és még ráfizet.
    Őt röhögheted, mert számolni sem tanult meg.
    Ez nem szerencsejáték.. Semmi köze a szerencsejátékhoz.,

Viszont ha semmi út nincs a nagy szakértők szerint, csak az, hogy betesszük ilyen többet vesztel, mint nyersz hülyeségekbe a pénzed, akkor ezek a szakértők azt is mondják már meg, hogy miért/hogyan lettek milliomosok? És a többi.
    De tudom a választ. Mindenki lop, mindenki csal, aki 3% hozamnál többre vágyik évente...

Én momentán évi 10% hozamért semmibe sem teszem bele a pénzem... Nem hiszem, hogy van értelme 500 ezret beteni évi 50 ezer ft nyereségért. De kinek a pap, kinek a tudom is én.

Az igazság ott van, hogy nem a legeslegeslegeslegaljáról kellene megközelíteni ezt a befektetés témát. Ez épp olyan, hogy bemegyek a vodához szerződést kötni, majd anyázok, hogy hogy átcsesztek...
    A bankok/szolgáltatók a népnek a legrosszabb feltételeket/kondíciókat kínálják.
    De így van ez jól. Ezeken keresnek a tájékozottak. :)

Szép napot! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés