Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Zerocool21
üzenetére
Majd később tudsz venni slotot mindenbe, nekem asszem 4 plasmid slotomvan, a többiből meg 3, kivéve a physical (?)-ből van 2
-
joshua7
veterán
Kéne egy kis okosítás:
először elindítom a játékot, minden szép és jó. De, ha kilépek, majd vissza, akkor eltűnnek a beszédhangok. Ez most miért? Demo meg a teljes is ilyen. -
Zerocool21
csendes tag
megtaláltam a telekineses-t és nem tudom használni gondolom slotot kell venni, hol lehet??
THX -
saxicola
csendes tag
Szerintem a játék nem lett túl félelmetes. Ennek ellenére nagyszerűnek tartom. A CE-hez adott Big Daddy figura is telitalálat.

-
alien_
őstag
Nem baj, legalább jelent némi kihívást is a game =) Az atmoszférája nagyon jó, a hangok is sokat dobnak az élményen... Párszor már eldobtam az egeret ijedtemben

(#1595): Üdv! Amikor nekiáll felém rohanni, akkor gyorsan kitérek, aztán a palackot lövöm a hátán, ahogy csak a csövön kifér, de ez ilyen néha összejön, néha nem dolog, mert néha elképesztő sebességgel rontanak ránk ezek a dizájnos bádogdobozok :/
[Szerkesztve] -
kisa8800
tag
Hi! Én kettövel végeztem, de elég volt. Nem jöttem még rá a tutira igy hagyom öket tovább menni. Mind a két esetben volt egy oszlop ami mögött lehetet bujkálni meg körbe-körbe fogocskázni, csak igy tudtam megölni a köcsögöt. Ha nincs oszlop nincs harc. Neked mi a tuti cseled?
-
alien_
őstag
Csak én nem vagyok formában, vagy tényleg ilyen nehéz ez a játék normalon is?
Az első Big Daddy-t megölni munka volt, fogtam is a fejem, amikor a megölése után 10 másodperccel jött a következő, a harmadikkal meg már inkább le se álltam harcolni... Oké, rájöttem, h mi a taktika, de azért vannak kemény pillanatok. -
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
már meg van
, lol h milyen helyen volt -
bagyulajuve
addikt
sziasztok!
Na elakadtam. Ott járok, h az EMP bombához kell megszerezni 3 féle alkatrészt. Ami hiányzik az a nitroglicerin. A ''GPS'' oda is vezet, de el van zárva és sehogy sem tudom kinyitni a rácsos, törhetetlen ablakot, ami mögött van a cucc. Hogy tudom megszerezni?
köszi a segítséget -
vazimódó
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Megyek én is oszt kenem. 
-
ToxLee
őstag
Jó játék. Mondjuk az kicsit illúzió romboló ,hogy egyes splicereknek 3 vagy 4 sörétes kell, de ha hozzá vágok egy flakont a varázslattal akkor meg egyből meghal.
-
keIdor
titán
Options-ban kapcsold be a kis nyilat, az mindig mutatja merre tovább.

Vissza kell menni egy ''helyre'' (nem tom elmagyarázni jobban sajnos)...
Ahol átmentél egy alagúton a víz alatt, oda.
Le kell menni egy lépcsőn és meg kell olvasztani egy jéggel elzárt alagutat.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Elakadtam a játékban amikor a kriptába elhamvasztom a faszikát, azután jön egy biztonsági figyelmeztetés, visszaszámol 1 percről és nem tudom mit kell csinálni. Persze a robotok folyamatosan jönnek...
-
acura
tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
én leszedtem ezt a bioshockFOV dolgot, de nem igazán tudom használni. Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan mükszik, azt nagyon megköszönném.
Tudom, a readme-ben leírt link alatt található fórum igen részletessen foglalkozik a dologgal, már csak az angol tudásom hibádzik a megfejtéséhez.
A válaszokat előre is köszi.
-
keIdor
titán
válasz
Csabahun
üzenetére
Én Normálon toltam ki 1x, de ott meg az volt a ''baj'' (számomra az), hogy egy csomó skulóból tele voltam... így számomra túl könnyű a játék...:S
kp alap töltényéből folyton maxon voltam, thompsonnál is ugyanez a helyzet és a shotgun alap is tele volt folyton... ezzel cask az volt a baj, hogy nem kelett kompromisszumokat kötnöm...
Mind1, elkeztem a játékot újra HARD-on és most kinyirom majd a kiscsajokat! -
Boglya
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Ez az a kérdés amire vagy igennel lehet válaszolni, vagy sehogy se
.
Úgy döntöttem én nem nyírom ki a kislányokat, inkább csak leszívom őket, jól tettem, mert a 3.tól kaptam egy kevéske ajándékot
. -
Johnny Cage
addikt
Aki már játszik vele: mindannyian megvettétek?
-
Angelo69
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hat kb nekem is hasonloak a benyomasaim sajna.
Amennyire igeretesnek tunt a demo annyira kiabrandito a teljes.
Bar meg remenykedek valami csavarban (de gondolom hiaba!)
. -
PhilBrick
őstag
Látószög hack: [link]
Widescreen monitorokhoz erősen ajánlott! -
krystman
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Huh, annyira azért nem akarok menni vele, utánna nem lesz mivel játszani!
De, minden lehetséges.
Na, ha meg lesz a játék neked is, téged sem kell félteni attól, hogy pár napon belül ne vidd végig!
Sőt, a külvilág is megszűnik körülötted, ahogy ismerlek!
Nem mintha nálam nem így lenne!
Minden esetre, ezzel az U3 engimes játékokkal nem lesz gond úgy látom. Jól mennek. -
krystman
őstag
Na, most tartok a 3dik pályánál.Eddig bejön a game teljesen!
Megy mint a meszes! Jól belőtték a játékot! 
-
snecy
senior tag
Nekem azon a helyen lenne szükségem a négyszámjegyű kódra, ahol egy kicsit lejjebb a bár van, második pálya lehet kb, tehát az eleje.

-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Amiket felsoróltál engem is zavarnak, de én nem is használtam a játékban a térképet...
viszont a játékmenet engem magával ragadott! 4-5 nap alatt kitoltam. 
-
fpeter07
veterán
Én is találkoztam egy ilyennel, az ajtóval szemben volt a kód, az asztalon
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
a linearitás megjegyzéseddel teljesen egyetértek, de a térkép használható, csak meg kell szokni
előzőekhez: én is találkoztam azzal a számzáras ajtóval és én se tudtam kinyitni, de ugyanakkor találtam olyan számzáras ajtót, amit meg lehetett hekkelni
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát...számomra eddig csalódás ez a játék
A grafika szép, sőt néhol majdhogynem gyönyörű, de a játékmenet nem valami élvezetes. Az még nem is lenne baj, hogy agyatlan hentelés az egész, mert ez kell a népnek, csak az zavar picit, hogy a linearitást azzal próbálták megtörni, hogy össze-vissza kell mászkálni a pályán, na ez nagyon elvette a kedvemet az egésztől. Nem azt mondom, hogy egy 3 km-es folyosón kelljen végigmenni egy 1000 töltényes gattling gunnal, de engem speciel nagyon zavar, hogy néha azért akadok el, mert fogalmam sincs merre menjek, a térkép pedig olyan szinten használhatatlan közlekedés szempontjából, hogy csuhaj. Persze ez szigorúan magánvélemény. -
-
Gyusz
őstag
válasz
kisa8800
üzenetére
Általában közel mész az adott tárgyhoz, és kiírja, hogy melyik billentyűvel lehet megkezdeni a hackelést (alapesetben azt hiszem ''v''). Utána pedig egy minijátékot kell megoldani, el kell vezetni valamilyen folyadékot az egyik pontból a másikba kis csövek segítségével.
Szerk.: megelőztek...
[Szerkesztve] -
-
kisa8800
tag
Hi people!! most vagyok a második pályán és találtam egy ajtót ami számzáras, valaki tudja mi a kód? mert rohadt kiváncsi vagyok mi lehet bent. amugy nagyon fosos fajta vagyok, nem szeretem a horror fps-eket de ez a játék ideragasztott. kurva jó játék, mindenkinek melegen ajánlom (heteroknak hidegen)!!!!! várom a kódot. előre is köszike!!!
-
fpeter07
veterán
Amúgy hány fejezet van?
-
-
Sziasztok!
Elakadtam egy olyan pályán ahol valami Submarine bay-t kell megtalálni,csak éppen nem tudom ,hogy merre lehet.
Egy út van ahol még nemjártam,de az elvan torlaszolva valami trutyival,és kilőni sem birom.
Valaki esetleg tud segíteni??
A második nagypályán van ez a hely.
THX -
ssolitude
őstag
Ugyanúgy akadozik. Este felteszem a másik gépre, azon nincs semmilyen játék.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta már DX9-es karin, Dual-Core-os procin? Konkrétan E6600 + 7800GTX párosom van, és 20''-os wide-moncsim. Milyen felbontásban és részletességben reménykedhetek egy kb. min. 30FPS-es gameplay-ben?
THX.
Ui.: Pl. 1280x800-ban szerintetek menni fog fullon?
1680x1050-ben nem reménykedek. 
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
válasz
ssolitude
üzenetére
TUdom bután hangzik de fent van a gépeden a C@C Tiberium Wars?

Ha hiszitek ha nem, nekem minden, de az összes játék elkezdett 3-4másodpercenként egy pillanatra megakadni miután feltettem a C@C-t. És csak a format segített.
3x is kipróbáltam, és mindíg utána akadozott meg a többi játék miután feltettem, azzal játszottam.
És az égegyadta világon sehogy nem tudtam megszűntetni, (uninstall/reinstall/drivercsere minden) csak formattal.
Az egér kb nekem is úgy viselkedik a menüben, de csakis a menüben. (meg amikor robotot hackelek) Mintha valami mágnes néha visszahúzná.
Lassan megy néha.
Nekem is razerem van. Diamondblack -
-
vazimódó
senior tag
Van egy eladó gamém ha kell valakinek.

-
ssolitude
őstag
Nekem a demo-ban 5-6 másodpercenként beakad a kép. Sajnos az ini szerkesztgetésével sem érezhető lényegi javulás. Kipróbáltam másik billentyűvel, golyós-vezetékes egérrel, és úgy sem az igazi.Ami furcsa, hogyha ''nekimegyek'' pl. egy korlátnak, és folyamatosan nyomom az előre gombot, akkor is beakad, pedig egy centit nem változik a grafika, a kép folyamatosan ugyanaz. Mindezt persze ocsmány 640x480-ban is, teljesen lebutított grafikával.Délután megpróbálom a full-t, meg az ini-vel még elkísérletezgetek kicsit.
-
vazimódó
senior tag
Nem laggol vagy ilyesmi?
[link]
Mert akkor go to Bioshock.ini és
CaptureMouse=True
This setting controls the way mouse movement is recorded by the game, and in general you won't gain anything by altering it. However for people who experience mouse lag, setting this option to False may help. See the In-Game Settings section for a discussion of mouse lag and fixes. -
snecy
senior tag
Valóban jó lett..talán a 2K-nál még ők maguk sem tudják hogy milyen jó játékot is sikerült csinálni. Ami pozitív meglepetés, hogy annyira nem is lineáris a játék, bár igaz hogy elakadni nem nagyon lehet..
Jók és hangulatosak az átvezető videók, talán azok a repülő bizbaszok nem kellenének a játékba, kicsit idegesítőek néha
Azt viszont más is tapasztalja hogy játékindítás utáni első betöltésnél az orrom elött épül fel a grafika? -
Nem rossz a gém, de annyira nem köt le.

-
keIdor
titán
Én akkor (ugyanaz a map), amikor bemész egy műtőbe, hulla az asztalon, jön egy füst nem látsz semmit, eltűnik, hírtelen körűlnézek semmi a vérnyomás közben 5000/4000.
Mozgolódok füst jön még1x, eltűnik őrült doktór a hátam mögött. Aztaaa mondom, úgy megijedtem, hogy majdnem hátraestem a székkel!
DE hírtelen, reflexből olyat küldtem a fejébe shotgunnal, hogy öröm volt nézni 
Riszpekt a játéknak!
-
bLL^
senior tag
Csak én érzem úgy mintha a menüben furcsán viselkedne(talán mouse accel) a gombokkal az egér(razer copperheadem van)?

-
mad1
veterán
meg van ezeknek a jatekoknak a warez forumja.miert nem oda linkelgettek.ide elakadasok megoldasai miatt kene irni,pl.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
fákk... 3 napig töltöttem, már jobban izgultam, mint ötévesen dec. 24-én, erre nekem is a képembe tol egy ilyen hibaüzenetet..
-
-
snecy
senior tag
válasz
Interceptor
üzenetére
DX10 alatt a füst és köd elég jó.
-
Interceptor
addikt
Hi!
Demot-t végignyomtam,hát nem rossz gamma.Végre valami ami kihasználja a dual core-t,ezzel a VGA-mal fullra raktam mindent + látványjavítók és lassulásmentesen futott.Bár a füst nem a legjobb a gammában igazán rakhattak volna bele volumetrikus füstöt,ködöt. -
RI/OS
addikt
Kis szivrohamot kaptam csak a amikor belépsz a szobába lekapcsolodik a villany azt rádugranak 5en...xD
Nem szeretem az fpseket de ez a game no.1 -
Boglya
senior tag
Nah végre én is ki tudtam próbálni a gamét
. Egyelőre a grafikával és az általa és a hangok/zenék által keltett hangulattal vagyok elfoglalva, szó szerint leesett az állam
. Ráadásul az én gépemen max grafon fut eddig teljesen akadásmentesen, pálya elején 10-15 másodpercig néha le-leakad 1 tizedmásodpercre, amíg teljesen betöltődik. -
athomi
veterán
Lehet a játékot sm2-es VGA-n játszani?
Új hozzászólás Aktív témák

- Medence topik
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
THX

, lol h milyen helyen volt
Megyek én is oszt kenem. 

Nem számoltam meg 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)