- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
boly1999 #2409 üzenetére
A VGA hibátlanul működik már 2. napja a saját gépembe. A tulajdonos gépébe, pedig már első perctől fogva nem megfelelően működött...
#2410 Thrawn: közben utána néztem a dolgoknak és láttam, hogy kell. De most az a problémám, hogy amit letölt az .CAB kiterjesztésű, a videót amit láttam, illetve ahol írták ott meg .ROM kiterjesztésű a bios fájl. Ilyenkor mi a teendő? Rákerestem, de csak angol nyelvű fórumokat találtam és sajnos nincs azon a szinten a tudásom, hogy értsem mi van odaírva.
Elvileg vasárnap megyek hozzá, egy megbízható chieftec 550W-os táppal és egy régi de szintén jól működő HD4850-es társaságában. Mivel a bios-on kívül még egy másik probléma is felütötte a fejét. Még pedig a hátlap felőli végén a kártya nem illeszkedik bele pontosan a pci-e sínbe. A gépház rögzítésnél megakad és nem lehet beljebb nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest