- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
moonguru #14112 üzenetére
Azert azert leirni a Metcal-t mert nincs normalis tip hozza az gaz
Szerintem nagyon nagyon jo berendezesek es ha van betarazva minden szinu szagu tip ami a munkahoz valok akkor egy tokeletes berendezes amivel minosegi munkat lehet produkalni. Nekem is van Metcal, JBC, Weller most ismet van egy Ersa iCon. A welleren kivul barmelyiket szivesen hasznalom de mindegyiknek megvannak az elonyei hatranyai. A kerdes inkabb mindig az, hogy mi a feladat amit elkell vegezni vele es az is, hogy konkretan melyik berendeserol beszelunk. Nekem meg a regi MX500P is tokeletesen teljesit. Most van a muhelyben egy 5211 probabol. Az is tetszik.
Tulsagosan is. De valoszinu, hogy a konyvelomnek nem fog...
-
Kocska89
tag
válasz
moonguru #14112 üzenetére
Melyik műszakban voltál? Egyetértek veled metcal hegyből nagyon kevés volt, ami volt az is szar
Jbc állomásoknál kicsit jobb volt a helyzet. Páran szoktunk bevinni ólmos forrasztó ónt azzal jobb volt dolgozni
Na meg jellemző volt a nokiában a technikus kollégák egész nagy % nem tudott forrasztani akármilyen állomást adtál a kezébe. Találkoztam olyan gány panelekkel némelyik apróhirdetéses kókler is megirigyelné. Na meg nemigazán értettek az eltrónoz... Amikor a 15V 25A tápokkal játszottunk szikroszkóposat, jött kolléga, hátrahőkölt úristen 25A az meg is ölhet!
Volt engem is megrázott az állomás főleg amikor be voltam kötve. 2 sor közé biggyesztett állomás. Aztán valami full gagyi kínai hosszabbítóról volt táplálva. Amiben a föltelő érintkezők vagy elvoltak törve, vagy simán elgyúrva...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest