Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Hja, nem sok esélye van így az ARM platform terjedésének, ha magas áron adnak kompromisszumos megoldást.
Az Apple transition az szinte teljesen flottul ment, s még így is nekem úgy tűnt, első gen M1-es cuccokat, pl az Air és Mini nyomott áron adták. Legalábbis ahogy néztem olcsóbbak voltak mint az előző intel gépek.
Persze ott egy cég volt az egész mögött egy erős indokkal, hogy terjedjen el a dolog. Itt meg minden érintett cég kb a másiktól várja a csodát. -
válasz
Nemfértkiaze
üzenetére
De akkor mi értelme az egésznek?? Konkrétan a Macbook Air az Apple M chippel is olcsóbb...
-
Sok alkalmazás nem megy még emulációval sem, Adobenek a legtöbb appja nem működik pl. még(Indesign ill. Ilustrator pl. Betaban már elérhető rá, de ha nem angol nyelvterület a régiód a kontódon, így jártál, még várnod kell a stabil verzióra nem engedi felrakni)
Amúgy meg is próbáltam rá felcsapni a Creative Cloudot, de a admin jelszót kért. -
Ajajjjj
Egyébként a témához annyit, hogy szombat este voltam bent a hülyevagyokáruházban Győrben, volt alkalmam pár kattintás erejéig kipróbálni 2 ilyen Qualcomm X Elittel szerelt laptopot(egyik Asus, másik Lenovo).Így első benyomásra nagyon meggyőzőnek bizonyult a sebessége (csak böngésző meg Microsoft Worddel próbáltam, igaz), csak az a fránya félmillió forintos árcédula... én nem is tudom hogy képzelik ezt az árat, a mostani AMD-s laptopom ennek a feléért vettem
-
Cefet
aktív tag
Csupa kess az egész...
-
hapakj
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy meg is próbáltam rá felcsapni a Creative Cloudot, de a admin jelszót kért.