Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz <Adamsky> #45 üzenetére

ezt a párkányos dolgot annak kapcsán írtam, hogy hiába fogyaszt az AMOLED túl sokat, attól még tudhatna az óra inaktív kijelző mellett napfényről tölteni, mint opció. pl outdooros arcok biztos hasznát vennék, 0-24-ben aktivitást mérők meg nyilván nem. én pl otthon csak éjjel "hordok" órát, a kanapén tespedve nem.
    de eskü ennyire nem viselem ám a szívemen az AMOLEDesek sorsát, és rakhat bele bármit a Garmin, nekem nem lesz szimpatikusabb ez a típusú kijelző (mármint órában).

VS461:
    olvastam ezt a megjegyzést, de a stealth módról nekem sokkal inkább az jut eszembe, hogy az ember nem éppen hivatalosan és szabálykövetően akar bejutni valahova :) egyébként jó ötlet kvázi battery savernek használni, de a power managerben is egész jól el lehet játszogatni a beállításokkal, ha az ember üzemidőt akar nyerni.
    egy multisport óra tudását meg kb senki nem használja ki, ha a sw-es funkciókat értjük ezalatt. és nem is ez a cél, csak ezt nehezen érti meg az, akinek soha nem volt dolga ilyen eszközzel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés