- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
ezt a párkányos dolgot annak kapcsán írtam, hogy hiába fogyaszt az AMOLED túl sokat, attól még tudhatna az óra inaktív kijelző mellett napfényről tölteni, mint opció. pl outdooros arcok biztos hasznát vennék, 0-24-ben aktivitást mérők meg nyilván nem. én pl otthon csak éjjel "hordok" órát, a kanapén tespedve nem.
de eskü ennyire nem viselem ám a szívemen az AMOLEDesek sorsát, és rakhat bele bármit a Garmin, nekem nem lesz szimpatikusabb ez a típusú kijelző (mármint órában).VS461:
olvastam ezt a megjegyzést, de a stealth módról nekem sokkal inkább az jut eszembe, hogy az ember nem éppen hivatalosan és szabálykövetően akar bejutni valahova
egyébként jó ötlet kvázi battery savernek használni, de a power managerben is egész jól el lehet játszogatni a beállításokkal, ha az ember üzemidőt akar nyerni.
egy multisport óra tudását meg kb senki nem használja ki, ha a sw-es funkciókat értjük ezalatt. és nem is ez a cél, csak ezt nehezen érti meg az, akinek soha nem volt dolga ilyen eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként jó ötlet kvázi battery savernek használni, de a power managerben is egész jól el lehet játszogatni a beállításokkal, ha az ember üzemidőt akar nyerni.