- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Na. Mivel a Milgamma injekció hatására nem javultam, így beutaltak az ideggyogyaszatra. Ott felirtak Medrol szteroidot es Galván kezelést. Me innen tovabb kuldtek szemeszetre es full orr gegeszetre, 3 napig ezeket jartam. De ma már túl vagyok a 4. napi Medrol adagomon es 3 galvankezelesen, es hatarozottan javul. Érzésre már szinte tökéletes. Csak még a mozgása nem pöpec, bár már meg tudom csinálni hogy a bal szemem zárva maradjon, míg a jobb nyitva van.
-
Fáraó
őstag
Én is be lettem volna tojva. Nekem az a furcsa, hogy miért nem küldtek azonnal kivizsgálásra?
Csak jobbulást! És télen ne motorozz!Nekem is hiányzik...
Meg jó fej a macsek, látom a kép minden fontos dolgot tartalmaz (+számítógép). -
Laczik
tag
Nekem is volt ilyenem.
Szilveszter után , jenuár 1-jén zsibbadt le az arcom.
Január 4.én mentem el a háziorvosunkhoz, aki felirt néhány vitamint meg A vitaminos olajcseppet mert nem tudtam becsukni rendesne a szemem.
Mivel nem javult igy ezért 8.án mentem kivizsgálásra és ezután 1 hétig kaptam az infuziót.Napi 2őt, a vége felé már csak injekcióba.
Már a 3. infuziónál éreztem a javulást.
Az infuzió után elmentem még 10 Galván-kezelésre(bár az orvos mondta hogy nem kell mert nem lustultak el az izmok az arcomon, én azért elmentem)
Szerdán (tehát tegnap) volt az utolsó és kijelenthetem hogy már 99,9%osan meggyógyultam.Tudok kacsintani , betudom hunyni a szemem egyedül a csücsöritésnél a felső ajkamon látszik hogy még nem egészen jött helyre, de ez nem zavaró meg nem is látszik annyira.Egy kis idő után ez is elmullik.
Szóval kijelenthetem hogy meggyógyultam!
Bár az elején kicsit bevoltam szrva h milesz ha nem
Ja még annyit hogy akinek hallottam hogy volt ilyenje az mind meggyógyult ! -
Lord Zero
addikt
Volt már valakinek ilyen? - igen, stallonenak
sly feledhetetlenül egyedi mimikája (egyes vitriolos tollú kritikusok szerint: annak hiánya) ennek köszönhető - nála maradandóan tónustalan maradt
de lám, mily übermacsó
te természetesen akár teljesen helyrejöhetsz, nehéz így megjósolni
ha tényleg huzat miatt volt, akkor nem vészes, ha kórokozó vagy vmilyen térfoglaló folyamat (az ideget nyomja vmi, pl), az kevésbé vidám dolog
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
Szerintem nekem nem kellett volna motoroznom télen
Kicsit huzatott kaphatott a fejem. Google-n rákerestem, aztán még a macskakarmolással is összefüggésbe hozták, macskám meg van, karmol is
[link] Jelenleg napi egy Milgamma injekcióra járok.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
A családomban volt már arcidegbénulás, igaz az ''mesterséges'' volt. A fogorvos úgy húzta ki anyukám fogát, hogy letört egy darabot az állkapcsából is, emiatt a fél arca és a szája fele is lebénult. Szerencsére ideiglenesen, ő valamilyen elektromos kezelésre járt, úgy tudom, és teljesen meggyógyult. Viszont máig is furcsán bizsereg néha a szája sarka...
Hülye fogorvos...
-
vtechun
veterán
Hello!
Nemrég derült ki, hogy Bell-féle bénulásom van. Volt már valakinek ilyen? Vagy valamelyik ismerősének? Mennyire vészes ez a gyakorlatban ? Fél pofamat alig erzem, halistennek a szememe még be tudom csukni. De pl. ízeket nagyon kevésbé érzem a baloldalt. Egyébként : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xbox Ultimate előfizetések
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest