Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
juliabrilke #8397 üzenetére
az igaz, hogy régen voltam, de ígérem bepótolom
csak valaki segíccsen gósztolni!!!!!!!! -
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #8395 üzenetére
Milyen értékhatárt jelent az "ócsó"?
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #8395 üzenetére
Jah, és egy egy picit sürgős lenne...
-
littlelion21
addikt
Üdv Uraim!
Ismerősnek kellene: occsó' C2D, hozzá óccsó' alaplap, óccsó' RAM.
Egy 8600GT-hez kellene, tehát nem kell nagy dolgokra gondolni.Ha valaki rendelkezik bármivel a fent említettek közül, ne fogja vissza magát, támadjon p.ü.-ben.
-
Morris
veterán
Sziasztok sráccok!
Elég rég voltam már itt, látom sok a változás is.
juliabrilke: Jó az avatar, grat hozzá! + a PH!addikt ranghoz is
segítséget szeretnék.
notim van, mint tudjátok és szeretnék ghsotolni. mivel lenne érdemes ezt megcsinálni?
illetve gáz e hogy a 160-as vinyóm fel van osztva 20/135Mb-ra.
oprendszer jelenleg vista, de mindkettő rencerről szeretnék egy könnyen visszaállítható terméket.tud e nekem valaki segítteni?
-
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #8390 üzenetére
Mióta vagy mázli tag?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Szegeden, amikor elterjedt a hír, akkor előkerültek a nagy utazótáskák és elég sok albérlet telt meg winchesterekkel és mindenki elővette a 2-3 eredeti dvd-ből álló készletét. Na ott azért volt futkosás.
Persze nem jöttek ki ellenőrizni.
-
Devid_81
félisten
válasz
Jajjmáá szegény koleszosok!
Nincs más dóguk mint netezni, mé baj az , hogy Magyarországon a torrent szerverek 75%-a kollégiumokban van?! -
Devid_81
félisten
Jó napot mindenkinek!
Benyadapro mi lesz akkor ezzel a monitor üzlettel???
Mintha tegnapra ígértél volna valamit.... -
juliabrilke
veterán
Majdnem elfelejtettem! Mindenkinek jó reggelt!
-
Dani_kp
addikt
<- mire nem jó a photoshop!
-
Undoroid
őstag
Jó éjt!
Üdv: Undoroid
-
george11
addikt
Szép álmokat
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #8376 üzenetére
Opel sosem kop el
-
george11
addikt
válasz
littlelion21 #8374 üzenetére
Most nem, mert már elment fürdeni, aztán alukál ( pedig tuti, csak recskázik
).
Ráadásul most ügyes is volt, mert kicserélte a szervópumpát az autóján -
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8342 üzenetére
Szia!
Remek!Akkor van "hátszeled" rendesen!
Freeze:Még nem találkoztam ezzel a móddal!A dutyi5 Demo-ban volt valami hasonló...elpatkoltam és megjelentem a térképen,hogy sürgős újraélesztésre van szükségem(vagy mi?) és ,ha odajött egy társam,akkor az "F"-gombbal ezt meg tudta tenni!
*********************************************************************************************************
Őrnagy úr!
Kérlek,hogy ne büntess
ezekkel a groteszk 'szörnyekkel'!...viszont a 3.-kép az nagyon ott van!
Nyilván ez egy "nyers" kép,amit át akart méretezni úgy,hogy úgy tűnjön,mintha kocsiban ülne...
Szolgáltatót fogsz váltani?...Én azt tenném!...esetleg megemlíteném a Fogyasztóvédelmi Hivatalt!A szerződésedben pontosan mi szerepel?Ez az állandó 20percenkénti kapcsolatszakadás szerintük normális üzemmód?Az átviteli sebesség(de nem nulla!) 'átmeneti' csökkenését megemlítik?
*********************************************************************************************************
Dani_kp!
Wááá! Durva ez a téma!
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #8367 üzenetére
Na az jó lesz
.
más:... A Perszonál Kompjúter és titkai
érdemes végig olvasni, garantálom, hogy szakadni fog a röhögéstől
.
1-2 idézet a szövegből, kedvcsinálóként:"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megvan....nem bírtam magammal, felhívtam. konferenciabeszélgetéssel kiderült: ''növényes játék''=MOHAA"
(medal of honor: alied assaut)
"ja, igen...tv=monitor. nála"
"világítós madzag" = infra port
"na, beugrottam ebédszünetben.... alakul a gépünk...''zinfra maj azé köll hogy mennyen net is raja. zinternetet egyébként mére vegyék meg?''"nah, itt vagyok ujra. felkeltem, viszaszereltem a vezetékes telefont, bekapcsoltam a mobilt, töröltem a 23 nem fogadott hívásomat. szóval bekapcsoltam a külvilágot, mert ugye komunikálni necesse est...vagy mi kiváncsian tekintek a nap elé..."
"megtettem az óvintézkedéseket: hívócsoportot hoztam létre Ferike néven...belekerült a száma... kihúztam az a vezetékes telefont...elaknásítottam az utat felénk...vizesárkot ástam..."
Higgyétek el érdemes elolvasni
. Aki úgy dönt, hogy elolvassa annak jó szórakozást hozzá!
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #8366 üzenetére
Jóvannna!
Tolok akkor vmi szebbet, de csak később, nehogy itten kiállítson valamelyik modi
-
juliabrilke
veterán
Devid! Miért büntetsz minket?
Visszasírom már a nagy csöcsös képeket!
Szexi(bb) képeket akarunk.
-
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #8364 üzenetére
Nekem még a 2. reakcióm is ez
! Persze, hogy nem mondják mivel photoshop-al nem lehet ilyen ocsmányságot összehozni, illetve nem tudom kinek volna ilyen fantáziája, hogy ilyet kitaláljon és megszerkesszen!
-
juliabrilke
veterán
válasz
littlelion21 #8359 üzenetére
Igen, én is jót röhögtem rajta.
Gondolkoztam azon is, hogy az ilyeneket beépített ügynökként használják.
-
DLDKox
aktív tag
válasz
juliabrilke #8349 üzenetére
Minden menekült akit elfognak az országban, először Békéscsabára hozzák utána ha elintézték a papírjaikat, orvosi szűréseket akkor mennek tovább Bicskére vagy Debrecenbe.
-
littlelion21
addikt
válasz
juliabrilke #8357 üzenetére
Hmmmm........nekem tetszik...
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #8357 üzenetére
Fogalmam sincs!
Bármelyikhez tartozhat, abba sem vagyok biztos, hogy ez egy ember -
Devid_81
félisten
Délutáni finomságok
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #8354 üzenetére
Igazad van, én úgy emlékeztem, hogy 2.4 nél lett csere és jött a Cerka D.
Nah de az az első HSZ nem tudom mi is pontosan, az szerintem egy egyszerű szimpla kérdés, csak tudnám minek a széles mosoly a végére, meg, hogy mit is akar pontosan
És úgy fest megint nem volt bekapcsolva a helyesírás ellenőrzésJáhá 2.8 as is volt!Nem is tudtam ezekről
-
Devid_81
félisten
Itt többszörös nézeteltérés lehet.
128kb cache-es ilyen "magas frekin" üzemelő celeroncs nincs, azon kívül 2.7Ghz es se nagyon.
De ami ettől is fontosabb az az első HSZ -
ati012
őstag
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #8349 üzenetére
Bezonyám!
Ide jöhet Tálib terroristától kezdve a Kínai pólómaffiáig minden.
A Csabaiak szíve aranyból van, befogadunk mindenkit a kis városunkba!
Aztán majd megverik a biztonságiakat megint a hajlékonyszállón
Itt is mikor az ember elcsíp egy-egy jobb időszakot, annyi néger van az utcákon mint Brooklynba... -
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #8348 üzenetére
Nagyon helyes!
Nincs jobb, mint egy kis C4.
5-ös gombbal tudod előhívni, ne felejtsd el.
más:"Egy 49 tagú, menekülő nagycsaládot fogtak el szombaton hajnalban Bács-Kiskun megyében. A szerb-magyar zöldhatáron át érkező koszovóiak információink szerint a békéscsabai befogadó állomásra kerülnek majd."
Itt se az olvasás volt az esti program.
Minden őrültet Békéscsabán helyeznek el?
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #8347 üzenetére
Vájá barátom, időzítővel megyen a cucc!
-
Devid_81
félisten
Vodáról általában:
Épp most tettem panaszt az ügyfélszolgálaton.
Nekem E272es modemem van, ami lebont 20p-30perc alatt nyugalmi állapotban.
Namármost Dávid emiatt net-rádiót hallgat.. hallgat, a hülyeség, nem hallgatom csak megy lenn kussba a tálcán a winamp.
Tehát vagy netezek bontás nélkül netrádióval és kb 1.5hét alatt elmegy az 5Gb vagy napont kb 10x kell a modemet kihúzni a gépből mert leakad az USB-ről.
Ezt szépen elmondtam az ügyfeles csajnak, mondta, hogy írjak fel 5 időpontot amikor bontott és vigyem vissza a helyi képviselethez szerződésbontásra, kötbér nélküli szerződésbontásra van lehetőség amennyiben ŐK úgy döntenek, de itt az ŐK a helyi képviselet, aminek mindkét főnöke nagyon jó ismerősöm.
Én 2008 Június 09 óta legalább 10 alkalommal jártam a központi Vodába, tulajdonképpen mindig is használhatatlan volt azért.
Nekem ebből egyszer és mindenkorra elegem lett.
Ha felhúznak még azt is megírom az egyéb rovatba, hogy körbe locsolom őket benzinnel és felgyújtom az egész kecótInternet szabadon, meg szélessáv...és lelőnek a legalapabbra amit még a törvény szélessávnak nevez...nah ez gusztustalan.
Szűrjék ki azokat a majmokat akik több száz Gb-ot FTP-ztek.
Ezt csinálja a Pannon és a T-Akármi is....ennyi.
Jah T-akárminél 5790 az 5Gb os csomi+1000 a korlátlan opció, amit most elegednek.
Vodától aki átmegy annak meg 20% os akcióui: T-akármi, lassan annyi neve van, hogy nem lehet követni, de most újítanak a nevekbe, ezzel még nagyobb kavart okoznak....
-
Abri
senior tag
Aercool Aeroengine 2 fekete színű első kiadás, műanyag az első ajtaja.
Elől 14cm venti
hátul 12cm
plexi oldallap, arra felszerelhető 2*12 vagy 2*8cm venti.
Szép állpotban eladó.
8K [link]Keresek:
Nokia 6300
vagy N szériásat.
T-mobilost vagy függetlent. -
juliabrilke
veterán
Csak ebben az a poén, hogy úgy reklámozták, hogy villámgyors internet, meg multimédiás tartalmakat is tölthetsz le vele. Ezzel ugyan semmit nem lehet kezdeni.
Pár ismerős ma viszi vissza és a módosítás miatt lemondják a netet. Kiváncsi vagyok, hogy a Voda kapcsol-e, hogy mi a helyzet.
-
Geby
senior tag
válasz
Devid_81 #8340 üzenetére
százötvenkilóbitperszekundumnak mindenre elégnek kell lennie, te is csak levelezel, csetelsz, böngészel, tehát a cikkben említett módon erre simán elég ez a sebesség. 2002-ben még gprs-en nyomultunk, akkor 3MB/nap volt a limit, h ne lépjem túl a havi 100MB-ot. gyakorlatilag egy oktatás folyik most, hogy tudod e elég hatékonyan használni a böngésződben elhelyezhető képblokkoló/js/adblock/stb plugineket, hogy élvezhető végeredményt kapjál.
-
juliabrilke
veterán
-
Devid_81
félisten
Jó napot!
Ma megyek a vodába egy kanna benzinnel...mocsok népség, rakják az a....ba ezt a netet.
-
Devid_81
félisten
JóccakALL!
-
Undoroid
őstag
Jó pihenést Mindenkinek!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8336 üzenetére
Szia!
Nem ebben volt/van Gefffry-kolléga is?
Jó a klánnév!
Megnéztem és még most is egy nagy adag hideg fagyira hasonlít a szerver!
Meg kéne valahogyan kaparintani a szeró Rcon-ját!
Többiek merre vagytok?
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8334 üzenetére
Nocsak?!Most már nem csak pub-lesz?
Melyik klán?
Sajna a bot-os még most is üres...ergo-fagyott,ja és 200+ a ping!
Gefffry jelentkezz kérlek!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8332 üzenetére
Sebaj,majd lesz!Szoktad nyomni a COD4-et projektoron is?
Szerver: Egyiken se!A bot-os tegnap óta(ismét) kifagyva...Később,majd ORIGI-re megyek ErikSon-kollégával!Van valami elfogadható IP-d?
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8328 üzenetére
Wáááá!Projektor powa?!
Azzal lehet aztán igazán COD4-et nyomni!Hozzá egy 5.1-es hangfalszett...Mintha ott lennél a harctéren!
************************************************************************************************************
Devid_81! Túl sok a letö.... akarom mondani az adatforgalmad!
Asszem' itt a PH!-n olvastam egy fórumban a vodás-történetet...Mondhatom,hogy " remek "!
" antituning felhasználó szívatás&feleslegews új tokozással. " Kell az!Aki nem ért hozzá és van 'felesleges' pénze,megveszi Karácsonyra a gyereknek..."Ha új,akkor biztos,hogy jobb!" -alapon
-
Devid_81
félisten
Bocsi emberek, vagyok már!
Tetű vodafone lekorlátozta a netsebességet, lassan lázadás van a voda fórumokonHááát tudjátok mit, én maradok a kőkorszaki 775-nél
majd utána AMD be rakom a pénzemet, de csakis Phenom II-be!
Nálam az nvidia&vodafone&intel most leírta magát.Voda: a net szarakodással.
intel: antituning felhasználó szívatás&feleslegews új tokozással.
nVidia: meg a semmitérő próbálkozásaival&hihetetlen átláthatatlan "régi-új" termékeivel. -
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8326 üzenetére
Szia!
Tv tuner kártya-powa?Vagy van egy egészen érdekes kis színes TV-m,amit lehet,hogy eladok!
4DB. "AA" tartós cerkaelemmel kb.1,5órát lehet használni!
Az egész cucc kisebb,mint egy VHS-kazetta!Képátmérő kb. 60mm
-
Undoroid
őstag
válasz
Dani_kp #8324 üzenetére
Az még ' ugyan ' jó kis proci!Ócsóér' jó teljesítményt!
Kincs,ami nincs-RTL-Klub!Imádom ezt a filmet!1000x láttam már,de nagyon jó!
-
Dani_kp
addikt
válasz
Undoroid #8321 üzenetére
"Csak a " megszállott " tuningosok szereznek egyenlőre ilyet(is) és rögtön el is adják... szerintem!"
A megszállott tuningosok maradnak a "jó öreg őskövület" core 2 duo/quad prociknál
!
i7-et meg az új gazdag "gyerekek" vesznek akiknek a heti zsebpénzük 100 ezer forint...szerintem!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8320 üzenetére
Elavult:
A teszteket nézve nem hinném,hogy olyan sok felhasználó fog i7-et venni játékgéphez...főleg ennyiért!(150K egy proci+lap és még a hozzá illő ramokat,mindjárt hármat nem is említem!)Csak a " megszállott " tuningosok szereznek egyenlőre ilyet(is) és rögtön el is adják... szerintem!
-
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8313 üzenetére
Nagyon gonosz vagy!
************************************************************************************************************
Jelentkezem Őrnagy Úr!
A privimre tudtál valamit találni?
-
juliabrilke
veterán
Reggelt!
-
Devid_81
félisten
Halllló mindenki!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Undoroid #8312 üzenetére
Én a lépcső tetejére szoktam tenni. Mert hiába veszi észre a villogást, akkor már hiába fut.
A csomagot a hátára dobod viszont elég vicces lenne. De olyan is volt, hogy a padláson voltam és lőtt folyamatosan. Annyira, hogy azt se vette észre, hogy egy mikuláscsomag esett mellé, ami villogott.
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8311 üzenetére
Wááááá! Kamakazeeeeeee!
szerk: Azt még nem próbáltam ki,hogy az ellenre dobom a C4-et az rajta marad-e?Menekül és a hátán ott van egy meglepetéscsomag!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #8301 üzenetére
Szia!
Szánalmas....
Kályhacső vs. C4:
Mindkettőnek megvannak a maga szépsége!...ahogy elszáll az ellenség a robbanáskor!
Gefffry majd Dec.5. körül jön...legalábbis otthonról! (ha jól emléxem legutóbb ezt írta)
Ezt találtam az F1-lenyomása után :
Neked is megvan?
szerk: Ez tényleg jó!
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
Dani_kp
addikt
Jóccakát mindenkinek!
-
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #8301 üzenetére
Uram Isten!
Mivé lesz ez a mai fiatalság? mondom én ezt a lassan 18 élet évemmel
-
juliabrilke
veterán
Ma esti játék után a kályhacső megint lecsapott. 2 embert sikerült elintézni vele.
Amit sokkal viccesebbnek tartok, az a C4.Gefffry! Merre vagy már?
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest