Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #6298 üzenetére
Nekem mindegy, jó a te CPU-d is, de majd ha mondok egy árat, akkor anyukám csuklani fog ma egész nap!
-
Devid_81
félisten
Házasság előtti válással végződött a CPU vásárom, tehát újra keresnék CPU-t
Lehetőleg E5200, hiszen nem áll szándékomba sokat bukni, és egy 14-15 ezres procin nem lehet túl sokat bukni szerintemJuliabrilke : teljesen jó az a kari annyiért!Azok már legalább melegedtek is! Nyáron a pizzát melegen tartja!
És teljesítménybe se rosszak!
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #6294 üzenetére
Alkudjál!
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Nincs vkinek eladó olcsóba 2*1 gb DDR2 800-as rampárja? Kingmax is bőven jó lenne...
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #6289 üzenetére
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #6287 üzenetére
És mi lenne, ha a vöröseknél is szétnéznél?
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #6284 üzenetére
Figyi ha gondolod szerzek egy 7900GS-t neked a 88-GT-dre rádobsz 5 ezret és mehet is!
Viccet félre seperve, oda ne add!De miért is akarod te azt eladni?Nem az lenne a mini gépedbe?
-
juliabrilke
veterán
válasz
gefffry #6281 üzenetére
Az biztos, hogy annak néz.
Én is most találkoztam egy ilyen emberrel. Nagyon gyorsan el akarja adni, mert fontos. Szeméylesen akartam átvenni Pesten, elméletben neki ok lett volna a hirdetés alapján.
De üzenetekre nem válaszol, közben a topikjában meg rinyál, hogy miért nem viszok el a kártyáját. -
gefffry
aktív tag
Az olyanokra én is szoktam kígyót-békát mondani, akik eladják a cuccot, de arra nem képesek, h levegyék az apróból.
itt ha rákeresel a nevére 0/0 piros/fekete pöttye van, holott 15 aprót adott már fel. Ez nekem azt jelenti, h vagy nagyon béna eladó, vagy enyire sem méltatják, h minősítsék...
Ráadásul az adatlapja sincs kitöltve.
Én részemről nem vásárolnák tőle, max. személyesen. -
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #6279 üzenetére
pedig emberünk sztem mindketőnek néz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest