- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
geza12
aktív tag
válasz
fero02 #28078 üzenetére
Házi mézes málna??????
Olyat még nem ittam csak fütyülőst,de az nagyon szintetikus cucc, de szerintem attól független jó.
Ja jut is eszembe, hívott a csávó hogy elkészültek a hangváltók, azt mondta hogy azokat a Heco hangváltókat esélytelen átalakítani olyanra amilyenre kellene.
Azt mondta túl sok mindent kéne rajta átalakítani.
Ezenkívül amit nem vettem észre ,hogy a gyári hangváltón az egyik vasmagos tekercs is leégett tán.
A másik kókányolt hangváltó pedig abszolút nem ehhez a hangfalhoz való volt (pedig szerintem nem szólt olyan rosszul vele)De szerencsére lett megoldás, aminek remélem holnap ,de holnap után tuti hallom az eredményét.
A gyárin ki lettek cserélve azok az alkatrészek amik szarok voltak , és kicsit túlméretezettek lettek rárakva pl kondiból, a másik pedig le lett másolva a gyári alapján, ja még annyi hogy a leégett vasmagos tekercs helyet légmagos tekercs került ,ami a csávó szerint jobb.A hangváltók tökremenetelének oka a túlhajtás volt, még szerencse hogy az murdélt meg nem a hangszórók, mert azok nem recsegnek egyáltalán és nem is torzítanak.
Kérdés: Seagate 11. generációs meg úgy általába Seagatekről tapasztalatok vélemények?
Szerk: Ja tényleg BaKeSZ86-al toljátok be a cuccot?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest