- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Akkor zárható a topic is szerintem...
-
Cos
senior tag
Chamelon clock! :P Szeretni fogod! :D
-
sirály12
őstag
Erre ott van a jet-audio. Be lehet állítani, hogy kikapcsolja a gépet bizonyos idő után.
-
VladimirR
nagyúr
es ha valamilyen oknal fogva megsem lenne a kerdes mar megvalaszolva (megvan, egyszer mar en is leirtam, hogy kell), akkor tedd a kovetkezoket
feladatutemezoben letrehozol egy feladatot, ami az adott winamp palylist-et inditja el
a futtatas idopuntjat egy multbeli idopontra allitod, hogy ne induljo magatol, a tipusat pedig ''egyszer''-re --- igy csak akkor indul, mikor Te akarod
a beallitasok kozt van egy olyan, hogy feladat leallitasa x ora y perc utan, itt adj meg annyit, amennyit elegnek erzel ahhoz, hogy elaludj
ezekutan a feladatot elinditod (jobb klikk/futattas) es az majd szepen leall magatol a megadott ido utan -
Sianis
addikt
[L]http://www.wonder-hosting.com/~ampsoft/files/WinOFFSetup.exe[/L]
-
Tuib
aktív tag
Ezen topikok közt szerintem megtalálod, amit keresel...
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=kikapcs&show=AND&ssep=&sid=[/L]
Tuib -
Sianis
addikt
AMP Winoff! Belövöd, hogy Force Shutdown...illetve azt, hogy Poweroffoljon az Xp. Benyomod, hogy hány perc múlva lője ki magát és az idő lejártával a gép kilövődik...
-
pabadam
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: Hogyan lehet megoldani azt, hogy ha (relaxációs) zenét hallgatok a számítógépen és már félálomban vagyok, akkor ne kelljen felkelni az ágyból kikapcsolni a gépet, hanem mindezt magától tegye meg?
Lehet ezt valahogy időzíteni?
Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Apple Iphone 11 eladó!
- Fanatec CSL DD szimulátor szett eladó + opcionális Bass Shaker szett!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest