Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #7150 üzenetére
5 dollárt megérne nekem is hátha lenne olyan amit megnéznék bennük
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #7150 üzenetére
Dobtam neked egy pü -t
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Pedig jó dolgokat lehet kihozni belőle...
Faterommal csinálgatunk "hidegen kovácsolt" dísztárgyakat bútorokat...
Baromi jó dolgok vannak...Pl.: Gitár alaku Jack-Daniels -es Whiskey-tartó
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #7196 üzenetére
Egy Ferrari motornak mindig gyönyörű hangja van
Anno tettem megamnak egy igéretet, mindent el fogok azért követni, hogy egyszer legyen egy saját Ferrarim, gyönyörű, corsa rosso színben, a maga lenyűgöző designjával és a (számomra) zenének minősülő hangjával
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #7279 üzenetére
bár én is azt tettem volna tegnap...
... ehelyett kicsit olyan lettem mint Kimi Raikkönen, elfogadtam az orosz Vodka barátságát...
rövid kapcsolat volt, de "mély" nyomokat hagyott. Nem kis fejfájást..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #7313 üzenetére
mi is csak a társaság kedvééért kezdtük el
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #7470 üzenetére
instantget cucc
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #7520 üzenetére
Komolyan mondom ölni tudnék
Eset:
Adott egy központi router, amire be vannak kötve külömböző fontos siteok, privét vonallal.
Délután kiesett OK.
Process: eszköz újraindít, ha nem segít vonalvizsgálat, ha az se akkor marad a csere.Nos: eszköz ujraindít, teknikus közli h. LAN -on eléri, én közlöm h. WAN-on nem, mehet a vonal...
Telekom 1 óra múlva bejelenti h. igen volt vonalhiba, elhárították mind2 oldalt látják faszán, én koppanok, a központ megvan a másik oldal még mindig sehol.
Erre mit látok?!
Valamelyik f@sz elkonfigolta a központi router, így fizikálisan megvolt a kapcsolat, logikailag nem
Nem jött össze, és úgyhagyta délután 5 óta... én meg itt tombolok, hogy hol a f@szomba van a hiba mikor minden jó.Egy sima VLAN -t visszaraktam és láss csodát, minden működik
A gerincét tépném ki az ilyennek.
Ha már elállítja és nem jó, csinálja már vissza"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #7522 üzenetére
a vicc benen, hogy én a 1st. lvl vagyok... ő meg a profi 2nd...
ha én elbaszom ok, nem tudok annyit mint ő, de fordítvca ?! elég neccesArról nem beszélve, hogy ez a manőver ha én csinálom az állásomba kerül
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Pontosan, bár az IT kivándorlás szerintem megáll // csökken.
Már a német se dolgoztat otthon... megy az outsourcing.Még a dájcse 3500 ojró alatt nem ül le ugyanezért, itt fizet 500at és örülsz, mert van egy regionális szinten jól fizető relatíve biztos munkád.
Mennyit is spórolt?!Németül beszélek ügyféllel, szakmai németül a teknikusokkal, és nem megyek semmire. Kint már nem lennem unkám
És mindemellett igaz picit gyengébben de jesssz, ám spíkin' inglis[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Fordot passzolom, Passatnál a PD elemek miatt van félnivaló...
Volvo vagy Merci...Ezek között meg az egyéni vélemény dönt, én nem vagyok nagy Mercifan, a Volvok viszont nagyon bejönnek.
és hát valljuk be, sok a pro és a kontra, de a Volvo akkor is Volvo... biztoság, kényelem.Szerk.:
Ugye h. mondtam h. a 2.0 TDCI egy sz@r ?!
A kis fiestába az 1.4 -es motor jó, de a 2 literest nem sikerült eltalálniuk[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #7714 üzenetére
Japó motor lenni jóm egy tipp: nézd meg jól a hátsó kerékjáratot, sárvédőt nincs-e kezdődö rozsdapötty.
Alapvetően roppant jók a japán autók, de még mindig nem tudják megoldani, hogy a hátsó sárvédők ne kezdjenek el rohadni.Persze tudom, hibátlan autó nincs. Alapvetően ha nincsk ezdődő rozsda nagy gondja nem hiszem h. lenne.
A Toyota szvsz elég megbízható autó"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
ez a 3f egy baromság egyébként.
a legtöbb francia szeteotípiát mindig olyanok szájából hallom akinek életében nem volt francia autója "mert azt hallottam béla szomszédomtól hogy..."érdekes, a csoda DSG váltós passat tökéletes amibe 40-60 között garantáltan szétmegy a rüki, vagy a csoda siemes PD-soros PDTDI motor ami 60-80e kiklóméter után elhányja magát...
vagy épp az Opel, ami sosem kop el csak szétrohad...
De ezeket elnézzük nekik mert német.
A propelleres márka se hibátlan, szégyen, hogy míg a f0s francia ~1990 óta minden karosszériaelemet galvanizál (ergó amíg nem sérül nem rohad > ha rohadt akkor 99% hogy törve volt), addig a 2002-es propellereseken jön felfele a rozsda.Nem, nem jobb a francia sem, félreértés ne essék, csak épp a németnek, a japánnak, meg mindegyiknek van legalább ugyanannyi hibája.
Viszont amíg a világ vérpistikéi a szivük szerint a homlokukra tetováltatnák a német zászlót addig megmarad ez az alaptalanul szar sztereotípia."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #7738 üzenetére
bmw jel > propeller
Bár igazából csak annak becézik hivatalos állásfoglalás szerint nem azt jelképezi.
ha érdekel íme a "tévhit":
A BMW jel propellert jelképez a BMW múltjára hivatkozva. Ezt megcáfolta hiovatlaosan is már a BMW.Történelmi háttér: a BMW a 2. VH végéig nem autót, hanem repülőgépeket // inkább repülőgép motorokat gyártott. Viszont VH végén ugyebár szigorúan limitálták a a "békeszerződésben" a hadsereg és a technikai felszerelés méretet. A BMW-nek mint gyárnak 2 lehetősége volt:
1.: roló lehúz
2.: profilt válta 2. mellett döntöttek (rengeteg ember nagy örömére). Akkor fordultak a szárazföldi közlekedés felé
*** mennyi felesleges "hülyeség" fogja a fejemben a helyet a lényeges "tudás" helyett ?! ***
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #7795 üzenetére
+1
Kb csak annyira mint a csoda 5GHz -re boostoló AMD -t... (csak nekem kisértetiesen ugyanaz a sztori ?! a legkeményebbet akarod ?! fizess p@r@szt...)
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #7796 üzenetére
A C6 -ot megnézném élőben
Sárközi bácsi is abban furikáztatta a valagát.Egyébként amit tegnap linkelt Volvo, azzal én nagyon ki tudnék békülni.
Még mindig az igencsak megbízható kategória, nincsenek körülötte botrányok, konstans megbízható, minőségi verdák."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
válasz FatalEror #7834 üzenetére
Az enyém és csak 1.6, de a legerősebb 84 KW-os 8 szelepes 1.6
Télen összetörte a szomszéd, annak köszönhető ez a friss fényezés.Gondolkoztam már rajta h. feltezsem Mobilére mint különlegesség, csak picit köhécsel újabban am otor. Fizikális baja nincs az tuti, csak tlaálni kellene valami öreg szakit aki még tud javítani és hibátkeresni laptop nélkül is.
Amíg nem baba am otor addig hiába a szép külsőEgyébként '94 óta családi tulajdon Mi vagyunk a 2. gazdája. Eredetileg pedig svájci ~600db -os limitált széria.
-
Shokkolo
addikt
válasz FatalEror #7836 üzenetére
folyt belőle a benzin?!
Egyébként régi álmom egy 405-ből egy Mi16 motor...
bakokra, váltóra egy az egyben bemegy, a tűzfalon kell 1 helyen 1 centit ütni gumikalapáccsal (enged is annyit, tapazstalat) és máris lenne egy 158 lóerős 800 kilós kis méregzsákom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #7890 üzenetére
Tegnap elfelejtettem neked szólni, mert az idegtől elpattant vagy 2 ér az agyamban, de siekrült útnak indítani a pakkot.
Csak épp... előttem egy nő egyben feladott 365 db levelet egyesével szépen.
Persze mindezt a csomagfeladós ablaknál kell, ami9ből 1 van összesen, nem ám a többinél..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #8217 üzenetére
Ebben csak ott "vérzik el" a logika, hogy a 2011 utódja már nem LGA 2011 -lesz.
Ha jól tudom a Haswell-E az 1150 lesz.És akkor viszont ha arra akar váltani akkor ésszerű lépésnek tűnik az arra történő váltás (mármint foglalat).
Remélem nem tévedek ebben:
Elvileg a lapok meg is maradhatnak, max egy biosupdate és mehet bele az E"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest