Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #75847 üzenetére
Az jó
Nézegetem ezt a YT-n telefonon és gépen eccerre... Nekem kell egy IPS monitor
Olyannyira durva a színek között a különbség, annyira fakó a TN-es fosom az IPS telefonhoz képest
Eszméletlen. Egy teljesen más világ! Pedig most kicsit fel is van nyomva a monitoron az élénkség. Igaz, a telefonon is. De egészen új világ az IPS. Vennék is egyet, ha nem szándékoznék ilyet venni*:
*vagy kisebb felszereltségű, facelift előttit... a lényeg az 1.8 TD és a kombiság(hatchback is oké még) -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #75851 üzenetére
Azért szeretnék ilyet
hackeeee: Nyilván. De annyira élénkek és zöldek, pirosak meg barnák voltak a monitorhoz képest a telefon színei :3
Ha egy IPS monitor ennek felét tudja hozni is, már nagyon örülök nekiJakusj: Természetesen figyelek rá. Elsősorban állapotot, nem színt meg felszereltséget veszünk
-
norbert1998
nagyúr
Ez az uncle embere egy zseniális film
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #75855 üzenetére
Nem rossz
De szedán mégegy nem kell a családba Az a baj,a talcicska is szedán és nagyon pici a szája a csomagtartónak, hiába 510 liter, felnyomhatom, ha egy szerelt felni alig fér be a száján...
Viszont a Mondi kombija, vagyhatchback-je (5ajtós), na abba lehet pakolni
És nem is apró kocsi, mint egy saxo vagy akkori clio. A mostani clio-k igen nagyok. És valami durvaszépek
Nem feltétlen ebben a színben, volt rajztanárnak szürke van és baromicép.Nekünk meg ilyen van szürkében:
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #75902 üzenetére
Ez se rossz
-
norbert1998
nagyúr
Sz'al a hangyember mögnézve. Hát komolyan mondom, ennyi logikátlan marhaság egy Michael Bay filmben nincs
Mé mégis hogyazapámfaszába van az, hogyha csak az atomok közötti teret csökkenti (tegyük fel, hihető is ez), akkor egy baCCott hangya hátán tud lovagolni, de ha ütni akar, akkor az ablakot keresztülviszi, vagy lendületből az autó tetejét? Ha?! Hogy a tökben van annak akkora lendülete egy sima zuhanás alkalmával?
Vagy hogy van az, hogy egyszerre csak növeli a teret az atomok közt, és a 100g-os Thomas-ból lesz egy házméretű mindentpusztítű zúzóvonat?BTW a poénok néhol jók voltak, egyszernézhetős agykikapcsolós akcióflm. Semmitöbb.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #75996 üzenetére
Neeem, nem nem enm. Nem így értem.
Oké, hogy csinálnak tök erős katonát, oké, hogy van szuperpókháló meg a tökömtudja, de newton 1. törvényét ne szegje már meg, főleg, ha emlegeti is, hogy igenis érvényesek (közvetve, de elmíti). Mert ebben konkrétan (és sztem kizárólag) newton 1. törvényét szegte meg, de az összes akció alkalmával legalább 1szer.Keresztapám: Csak tröllködtem, ne edd fel
Hablatyúr: Wow, ezt megnézem majd
(#76000) hackeeeee Hol? Mit? A teret csökkenti, a sűrűség nő, de a tömeg marad ugyanannyi. Én ezt vettem le a filmből. És elvileg ez is logikus.
-
norbert1998
nagyúr
Kicsit lemaradtam. Akkor ez a FOS, ez a fétis of sas rövidítése, és új mértékegység, mint a hab? Vagy mi?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #76062 üzenetére
Félreérted. Egyszerűen az volt a válasz. A kérdőjelet pontra írni. És kész a válasz.
Zöld ufó multitaskol, ezért hibázik az algoritmusa. Tudja jol, mondtuk már neki. Voltak nagyobb bajok belőle. Egynek az esete az én lelkemen szárad
-
norbert1998
nagyúr
Végigvittem az AC Syndicate-et. Szerintem az eddigi legjobb AC-k egyike
Nagyon vonzott az éra, amiben játszódik, nagyságrendekkel jobban, mint a Unity, és nem mellesleg Evie karaktere nagyon jó volt, komolyan, ő volt a Stealth, Jacob meg a Fight, mégis Evie-vel mentem fight club-ba, mert annyival másabb az egész, és könnyebb is Evie-vel is, hiába Jacob a fight kari.A látvány csodás, bugok alig vannak (néhol beakadsz egy-két másodpercre a hintók elé, talán 3-4szer történt meg velem, míg ~85%-ig elvittem a teljes szinkront.
Van benne egy KIBACCOTT nagy Easter Egg, a lényeg annyi, hogy spoiler mentes maradjak, hogy nem csak Evie és Jacob irányítható Máshol ez az Easter Egg egy minimum 6K-s DLC formájában jön esetleg.
A jelenszál cutscene-ekre degradálódott, de nem is igazán fontosak a karakterei. Nagyon jelentéktelen lett.
A main BOSS fight nagyon ott van, igencsak epic lettValamit próbáljatok ki: 3-4 ellenfelet near death state-be hozni->quadrakill. Nagyon EPIC
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #76109 üzenetére
Azt hiszem, a 4-et én is, vagy legalábbis, 90 felett volt, az biztos. Nagyon tetszett az is
Jaa, és you know (csak a kiejtését figyeld, és érteni fogod)
Kiscicc: Nem olyan gépigényes, mint a Unity az 1.5 előtt. Nekem az élsimításból és az árnyékból kellett a super-t levenni, de írja is, hogy azokhoz minimum 4.5 GB VRAM kell. Az én beállításaimhoz is elvileg 3.5 feletti kellene, mégis lazán játszható 40 FPS-em van.
Tudom, ez még így sincs meg 1 FOS, de akkor is[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #76113 üzenetére
Fétis of sas
Ubrokaszezon, hat igen. Nagyon kevés jó film volt idén. Oscar-ra menők között pedig kifejezetten gyenge a felhozatal (tippjeim szerint),az eddigi évekhez képest. Volt 1-2 nagyon jó film, de egyik sem üti meg dicaprio komolyabb munkáit, (akinek mellesleg már rohadtul kijárna egy oscar. Kivéve, ha az oscar-t méltatlannak vélik neki. Megérteném..) vagy az interstellar-t,vagy hasonlók.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Büszke vagyok haverra. Azt vett, amit mondtam neki.
Egy a bibi. 160-170 helyett 260-at fizettek, merthogy ismeroshoz mennek venni, mert ott tudnak alkudni is.
Meg hat persze hogy lehuzza, egy 4460 alá h97 gaminget?
40-50 ezer forint. A proci arukereson 45 körül mozog, az "aljudott" ismerős 65-ert adta. És hasonló szép dolgok. A ház is, táp is majdnem dupla áron ment...Ezen nem lesz még a fos. Ennyiért ssimán lehetne.
-
norbert1998
nagyúr
Ezt nevezem én hűs kártyának [link]
Kicsit overkill szerintem xd -
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #76249 üzenetére
Tudom, azt említetted. De amúgy szerintem ezt leszámítva, hogy Evie arca olyan fura lett, a legjobb karakter a játékban. Konkrétan vele toltam végig. Jacob csak akkor volt használva, ha kellett.
Hablatyuram: Az lehet. De 206 MHz-nyi tuning után is csak 43 fokos, az pasztmek ott van nagyon! Kíváncsi lennék, mikor érné el a 70 fokot, mekkora órajel kellene hozzá, és ha bírná, mit hozna azon
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #76254 üzenetére
Az is jó
Nekem tunnyingóva a sima dual-x nem ment ac6 közben 64 fölé, néha rájött az ötperc, akkor 68-69, aztán vissza lejjebb. Hogy mi lehet, nem tudom. A proci kihajcsaMost nézem, ezen meg ott a rakétaindítógomb is
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
AZT. A. KURTA!
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Megjött a Piston3
Kicsit többet vártam tőle első hallásra, bár igaz, nincs még bejáratva, de azért mégiscsak eh. -
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #76268 üzenetére
C fo yeself!
Ízelítő:Szent sárkány:
Ők 10k-ért olyan plecsnit adtak érte, én 3.5 K-ért vettem. Van jobb plecsni annál?
Eredeti, csekkoltam[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Ezen kihaltam
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #76283 üzenetére
Nekem a kettes nem tetszik. Olyan, mint 1 darab kuka. Vagy lábas. A 3-asnak alakja van.
De ízlések és pofonok. Nekem a 2-esről mondott durva V karakter nem tetszik, ezért olyat nem vettem. 3-asra enyhébbet írtak jóval, ezért azt vettem.
Na nem feltétlen vagyok benne biztos, hogy a Wind of change-hez épp ez való. Most azt hallgatom. Anyám, ez a banda micsoda zenéket csinált
A fejesemnek (még) sokkal tisztább hangja van. Részletesebb. Igaz, gumiharangpróbát nem tarottam még, illetve a füles sincs bejáratva. Viszont este menni fog, járatom. Csaka fejes nagy. Nem jó vinni mindenhova. És az kicsit mélyorientált. Melegebb a hangképe. Nem szeretem ha valami visít. És ez sajnos visít egy bizonyos hang felett, mert nincs annyi mély és közép. Nem rossz, nagyon nagyon jó ez a füles, de a K518-at nem éri uton. -
norbert1998
nagyúr
Voltunk korizni. Az király volt. Az elmúlt 1 évben totál elfelejtettem, hogy kell... megállni
Bérelt korim volt, olyan kibebaCCott kényelmetlen, hogy komolyan mondom, a vízhólyagomat, amit okozott, nem tudom megérinteni se anélkül, hogy oda ne ...khm szóval hogy ne visítsak. Valami katasztrófa volt az a korcsolya
Úgyhogy most elhatároztam, veszek egyet magamnak. -
norbert1998
nagyúr
Az igen! [link]
-
norbert1998
nagyúr
Azosztigen
46 kiló a cucc
-
norbert1998
nagyúr
Delid az a proci? Mert nekem nagyon irreálisnak tűnnek azok a hofokok. Nekem állítólag egy viszonylag jobb kockam van, ahol már nem a proci hűtő a palacknyak, hanem a forrasztás, és ibt alatt hasonló fesszel, órajellel bőven 80 felett mászkál. Gyakran a 90 is megvan, de csak ibt-vel. Játékkal hazventi mellett 63-4 fok a max.
-
norbert1998
nagyúr
Illud velim sic habeas bonum mane.
-
norbert1998
nagyúr
Mi ahelyzet errefelé? Megint kezdődik ez a dolog, hogy mindenki csak a hülye teszteket nyomja...
Lehetne azért másról is beszélni, vagy legyen a topik neve mindenféle tuningteszttopik epéniszméregetéssel. -
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #76466 üzenetére
Az jó. Én meg eladom az új fülesem. Nem tetszik a hangja
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #76468 üzenetére
Ott az aláírásomban
Egy 15 órát sem használt Piston 3, mert nem tetszik a hangképe. Hajtanám Xonar DG-ről és a G2 Wolfson-járól. (Az a DAC a mobilban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor