Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
Na kitakaritottam mar az irodamat. Igaz csak egy lyuk a raktarbol levalasztva, de ami itt volt, az valami felelmetes. Szezonban nem volt ra időm össze is jött egy kukanyi szemet. Ma este ihatnekom lesz ugy erzem... vegyek palinkat, vagy csak sörözzek? Vagy pezsgő azt asszonypajti is szereti. Jo hir viszont h a gyerekünk mas csoportba kerül, mert elrontjak a mostaniak teljesen, nyavog, hisztizik, teljesen elmegy az esze ebben az osztalyban... ma reggel konkretan ugy köszöntöttek egymast a baratjaval, h üvöltöttek teli torokbol, kapott is egy nyaklevest a tanarai előtt tőlem. Neztek is kikerekedett szemekkel. Mondtam h kb ez az elmult 2 ev első es egyetlen nyaklevese volt, de elszakadt reggel a hur nalam. Meghat ahogy keresztanyam mondana: egy jokor jo helyen valo pofon feler ezer szoval...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest