Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítsetek kérlek. Már megint ebbe a rohadt angolosításba tört bele a bicskám. Elvben megcsinálom mindent ami linkelt oldalon le van írva, de semmi, csak fekete képernyő.
Valaki le tudná írni az elejétől a végéig a tuti receptet?Köszi.
-
Köszi srácok. Igazából már mindent megcsináltam egy restart kellett neki.
Most viszont kb fél óra játék után azzal dob ki, hogy túl magasa ping... Amikor belépek kb 20-30-as. Lehet, hogy a laptop megfőzi a wifi-t?
-
Sziasztok!
Feltettem a win 8.1-et. Azóta ezt írja ki a multinál, és kidob: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Edemking' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
Na wtf? PB fenn van, és a bf3 hozzá van rendelve.
-
Nem tudom mi a baja, de továbbra sem hajlandó elindulni a játék, és a reg edtiorban se azok a fájlok vannak amik az oldalon. Tényleg nem értem, mert a régi gépemen, meg jó pár haveromnak is már nem egyszer megcsináltam kb 2 perc alatt, de a laptopomon valamiért nem megy...
El sem indul a játék, hanem hibaüzemnettel kidob.
Rohadt idegesítőRD4N33: Bakker tényleg. Na megpróbálom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Politikai mémek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest