Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz BRIKLY #15741 üzenetére
Na így kezdtem én is!!Kevés mint macisajtban a brumi!! Futni fut csak mikor mozgalmasabb a map akkor össze fossa magát!!Ja és ez egy éve volt azóta csak szarabb lett a helyzet!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Def26
félisten
-
Laraxior
titán
válasz BRIKLY #15753 üzenetére
Azért egy FX-es AMD meg fogja állni a helyét, ha nem is annyira mint egy Intel sokmagos x2 (HT) rendszer, de árban sem ugyanott helyezkednek el.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
k.soma
senior tag
válasz BRIKLY #15753 üzenetére
Ezért kell AM3+ -osat venni. Phenom II 955BE @ 4,1Ghz -ről FX-8320 (@ 4Ghz)-ra váltottam több év után. Igaz az alaplapom gyenge az új proci nagyobb mértékű húzásához, de +500Mhz-et elbír. BF3 meg pont az a játék ami még meg is pörgeti mind a 8 magot (Más játéknál nem tapasztaltam ilyet)
De a Phenom alap órajelen már kevés volt a VGA-m hoz BF3-ban.. ezért húzni kellett.
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
k.soma
senior tag
válasz BRIKLY #15762 üzenetére
Nézd meg az adatlapom, nem drága az a lap, mint írtam a Phenom-on tudtam húzni vele 3,2-ről 4,1-re, csak az FX-ek komolyabb OC-zásához kellene jobb alaplap. Nekem nem gyári hűtőm van mondjuk.. az szabhat limitet még.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Def26
félisten
válasz BRIKLY #15770 üzenetére
Az a gond, ha eleve ellenséges vagy a másik oldallal szemben (amd) akkor nem tudsz racionálisan dönteni. Ebben az esetben marad neked a 2 magos i3, mert csak ezt engedi a pénzed és nincs miről tovább beszélni. Itt nem az intel vs. amd vita a lényeg, hanem kíváncsi voltál mit ajánlanak a játékosok.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
válasz BRIKLY #15770 üzenetére
Szerintem gyűjtsél még mellé, jobban jársz a jövőre nézve.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz BRIKLY #18043 üzenetére
Corrupt után bemásolod, telepítés javítása majd megint bemásolsz valamilyen patchets és játszol
hidd el valamit nem úgy csinálsz vagy rosszat másolsz rossz időbenamúgy törölj le mindent amit felül akarsz írni és kezd el az elejéről a videó alapján
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz BRIKLY #18050 üzenetére
én is az alapján csináltam meg..
#18052) szente normál szerveren nem, viszont akkor használd a color blind módot..
zöld a squad társ, sötét ké a csapattárs, piros az ellen/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobilinternet
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest