Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Nem normális milyen op fegyó ez az m16, hosszú idő után visszatértem rá, és mindenféle erőlködés nélkül 1. lettem, kb minden szemtől szembe harcot megnyertem, vagy egymást szedtük ki
-
vtomi2
őstag
válasz westcoastog #35603 üzenetére
Én shotgunnal csak a medálig játszottam, szerintem rövidtávon már-már mocskosság És valaki használja, akkor áttér rá a fél szerver
-
takacsbotond
őstag
-
westcoastog
veterán
Most miért tök nehéz shotival miközben mindenki gépfegyverekkel szaladozik.
Vagy csak nekem?[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz westcoastog #35606 üzenetére
-
vtomi2
őstag
válasz westcoastog #35608 üzenetére
Ez csak természetes, ki szeretne folyton meghalni shotgunoktól
-
vtomi2
őstag
válasz westcoastog #35610 üzenetére
Én is ezzel nyugtatom magam, de azért a shotgun = kick szervereket részesítem előnyben
-
KAMELOT
titán
Legújabb BUG BF3-ban.....LEVEL 0-tól kezdesz!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám!
Bárhol játszok bármilyen szerveren bármekkora pingel tök mindegy, sokszor van hogy nem jelenik meg az ellenség karaktere, késve látom csak! Pl ma volt hogy a mini map szerint elöttem volt, meg is ölt engem de egyszerűen nem volt ott a karakter vizuálisan!!!!!!!!!
Ez miért lehet??Press "F" to pay respects.
-
meszike91
senior tag
-
zzola
titán
Üdv!
Találni még üzemelő magyar szervert? -
Bjørgersson
félisten
Colonel 80 \o/
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
westcoastog
veterán
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Bjørgersson #35631 üzenetére
Mennyi idő alatt?
-
Bjørgersson
félisten
válasz pulyka jocó #35633 üzenetére
Round time: 42m 47s. Csak viccelek. 536h 47m.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Bjørgersson #35634 üzenetére
Nekem eddig 260 órám van benne és 43-as vagyok azthiszem. Bár nekünk van olyan hogy Double XP Server,a DICE csinálja,és ötszörös xp-jár,tehát egy kill 500pont meg ilyenek. Elég könnyen lehet rajta fejlődni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pulyka jocó #35635 üzenetére
Az PC-n is jó volna, jó lenne már kimaxolni, de hát olyan lassan jönnek a pontok, hogy az valami hihetetlen. Szerintem még legalább 100 óra, mire meglesz a colonel 100. Sőt.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Bjørgersson #35636 üzenetére
Viszont nagyon idiótán vannak ezek a dlc-s dxs-ek megoldva. Van kemény egy darab Karkandos,ott ugy megy hogy Oman conquest utána Karkand cq assault,megint oman conquest és sharqi cq assault. EDdig wake is bennevolt de kivették. Viszont az aftermath only talah scavenger,a gunmaster only ziba (most úgy nézünk ki hogy kb csak az only ziba menetek mennek domination- a) ,domination dettó only ziba, egyedül a tank s és air s megy az összes pályán (kivéve Alborz), eddig a CTF is az összes pályán ment,de mostmár only Riverside,ugyan ez az End Game-es cq. Huh regényt írtam.
Ja igen,és ezek kb mindig tele vannak,tehát igényvan rá. Az aftermath is volt ugy egy darabig hogy az összes cq map és scavenger,tele is volt....[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #35636 üzenetére
Miért van az, hogy mindíg csak a 4-et látlak játszani? Írj már rám, ha kedved támad nyomni a jó öreg 3-mast
-
Bjørgersson
félisten
válasz vtomi2 #35638 üzenetére
Azért, mert 99%-ban csak a 4-gyel játszom, viszont délután találtam egy szar szervert, ami elvette tőle a kedvem, úgyhogy Ricsivel toltunk két kör Aftermathet. Téged meg nem láttalak Battlelogon, pedig szóltam volna.
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #35639 üzenetére
Bakker, ja be van kapcsolna a böngészőm, és nem melózok, akkor fent vagyok battlelogon, és pont most kellett kimennem kertészkedni
Esetleg most? Picit be vagyok csípve, de legalább többet beszéllek majd
-
takacsbotond
őstag
De hülye aki nem!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
nagyúr
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #35648 üzenetére
Ezt dobja rá.
Akkor muszáj lesz ie-re(edge) átállni ha bf-ezni akarok pedig 4 éven keresztül csak chrome-ot töltöttem vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest