Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz IMIIKE1998 #35553 üzenetére
Instabil tuning miatt szokott ilyen hibaüzenetet dobálni (legalábbis nVidiával), csak nem R7 260X-ről van szó? Próbáld meg kicsit visszább venni az órajeleket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Bjørgersson #35554 üzenetére
Sapphire HD 7750 1GB GDDR5-ről van szó, azt se tudja, mi az a tuning...
-
Bjørgersson
félisten
válasz IMIIKE1998 #35555 üzenetére
Hmm, akkor passzolom, AMD-khez nem értek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
vtomi2
őstag
Én megpróbálnák egy driver updatet.
-
sepsi0
őstag
válasz IMIIKE1998 #35558 üzenetére
-
IMIIKE1998
őstag
-
takacsbotond
őstag
válasz IMIIKE1998 #35560 üzenetére
Más játékoknál is van probléma,vagy csak ennél?
Milyen wint használsz?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
raubisoda
senior tag
válasz takacsbotond #35561 üzenetére
Ránézésből 7-et gyilkol
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
vtomi2
őstag
Több mint biztos, hogy xp
Amúgy 7-es lesz
-
IMIIKE1998
őstag
Windows 7 64 Bit, War Thunder-nél nem csinálja, Cs:1.6-nál képillesztő miatti fagyás, Warfacenél meg folyamatosan laggol, elfeketedik a kép, majd visszajön. :/
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz IMIIKE1998 #35567 üzenetére
Szerintem érdemes lenne tervbe venned egy másik kártyát, mert az elmondottakból úgy tűnik, hogy halódik...
Esetleg elviheted szervízbe, de nem hinném, hogy megérné megcsináltatni...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz takacsbotond #35568 üzenetére
Hát ez az... Most volt szervizben a gép.
Ugyanúgy megmaradt a gond. :///
Config: Lásd az adatlapomon.[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
-
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #35569 üzenetére
Lehet csak szemetes a windowsod már... DDUval csinálj egy driver pucolást és tedd fel a legfrissebb drivert.
Ha nem akkor lehet táp haldoklás nem stabil feszültség is.
Esetleg egy directx redist újratelepítés is...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
IMIIKE1998
őstag
válasz FollowTheORI #35572 üzenetére
A Win most lett újrarakva, szóval valszeg a 8 éves Gold MS-400 ATX P4 táp a hunyó.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Soha nem kértem ilyet, de...
[rC]joschiiAmRagen cheater.... -
vendingo
veterán
Mindig ilyen üresek a szerverek, vagy csak a hétfő délelőtt miatt?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
takacsbotond
őstag
-
meszike91
senior tag
válasz Nikolausz85 #35577 üzenetére
Nem nagyon vannak.
Van a debreceni, itt köcsögök az adminok. És az FPC-s, itt csak este vannak.
takacsbotond: Egyik sem működik már.
[ Szerkesztve ]
du, du hast, du hast mich
-
jericho200
csendes tag
Sziasztok!
1-2 éve ingyenes volt a Battlefield 3 Originen és letöltöttem. Anno letöltés és telepítés után tudtam vele játszani ugye az ingyenes és szükséges web plugin által. Na most pár hónapja/napja újra feltelepítettem és letöltöttem a plugint feltelepítem, de a telepítés csak ilyen 2 mp szóval még a telepítési csík sem megy végig és kilép (gondolván hogy befejezte a telepítést). És mikor beszeretnék lépni 1 szerverre vagy csak simán campaint indítanám el akkor ugyan azt írja ki hogy töltsem le a plugint és telepítsem fel. Valami ötlet? Kb 10× telepítettem már fel és nem jó. (google chrome-t használok, ha esetleg ez miatt nem jó)
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
válasz jericho200 #35581 üzenetére
Szerintem a chrome miatt van, de egyszerűbb kipróbálni más böngészővel, mint kiírni egy kérdést.
-
Nikolausz85
csendes tag
válasz jericho200 #35581 üzenetére
Plugin letölt, böngésző zár -esetleg géprestart- és plugin install rendszergazdaként.
Nekem ez régebben megoldotta a problémát.Ha explorerben jó akkor a chrome-nak nem tetszik valami, rakd fel a legfrissebbet.
(jelenleg nekem a "44.0.2403.155 m" van) -
takacsbotond
őstag
-
raubisoda
senior tag
nPAPI chrome am jobban jársz ha az explorert használsz
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Bjørgersson
félisten
Az egyjátékos módban szereplő Rock and a Hard Place pálya szerintem baromi jól néz ki, simán mehetett volna tizedik multiplayer pályának egy-két épülettel megtoldva.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Bjørgersson #35586 üzenetére
Ez olyan cáspiános nem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz pulyka jocó #35587 üzenetére
Max az antenna, egyébként szerintem nem sok köze van hozzá. Még Armored Shieldre is jobban hasonlít szvsz.
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #35588 üzenetére
Szóval singlen nyomod, nem érettem hova tűntél
-
meszike91
senior tag
206 defibrillator kill [link]
-
@rglaaf
veterán
vki nem jön rusholni? találtam egy jó 64-s szervert
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
válasz kisza25 #35595 üzenetére
Én nem szoktam vele bohockodni, de néha ha úgy alakul (párszor eddig) beadta nekem a 4 is.
Ettől függetlenül lehet ezis bugos vagy pontosan kell "célozni" vele... olyan mint a késelés.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #35596 üzenetére
van, hogy élesztenék és a 4-ben fel kell tölteni, tehát tovább tart közben megjelenik az enemy akkor nincs idő fegyvert váltani és rányomom, de 10-ből 1x hal meg kb
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Kiss70
tag
Ki kell próbálnom egy sniperen
-
CJ4567
nagyúr
Frissítettem Windows 10-re, tegnap letöltöttem a játékot, semmi gond nem volt. Ma délután se volt gond, most elkezdett a Punkbuster szórakozni, nem enged be a játékokba mert egyből kickel. PB frissítés megvolt, háttérben semmi gyanús program nem megy.
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest