Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
regener
veterán
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hova tűnt sok "Harcostársnak" a "Taken Dog Tag" nézet alól az eddig látszódó dögcédula gyűjtemény? Se a régiek, se az új szerzemények nem látszanak már vagy két hete. Nem lennék boldog ha végleg búcsút kéne mondanom nekik....
Köszi!
-
csa33ee
aktív tag
Halló !
Tegnap a 33805 hozzászólásomba felraktam egy hős harcost akivel este össszehozott a "szerencse".Mondom ránézek ma is a linkjére.Hát tegnap óta nagyon beerősített a kolléga, nézzétek a statjait meg a játszott időt.Érdemes a tegnapit összehasonlítani a ma reggelivel. [SA]Cr4zyI3itch98 egy igazi Rambo a kis buzivirág.[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
dokee78
félisten
Ki mit ajánl kézi fegyvernek?
Magnum és Mp412 kilőve.Jelenleg MP443-at+tactical light és 93R-t használok felváltva.
Melyiknek nagy a sebzése?
1911-nek?[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
válasz dokee78 #33815 üzenetére
Mink haverokkal úgy csináltuk, hogy sima tdm-en csak magnummal mentünk, hogy ráérezzünk. Elején nyögvenyelősen ment, de most már gyengének találom a többi fegyót. Bónusznak a célzásodra is hat, mert muszáj eltalálnod az ellent az első lövéssel, különben simán kiszed gépfegyverrel
-
F_Zolee
veterán
Tegnap felmentem jó nagy kihagyás után egy random szerverre ami épp tele volt magyarokkal. Ráadásul egy klán(hun4ce ha jól írom).
Mennyire áldásos honfitársak ellen játszani...már kb az első ölésnél elkezdtek sírni meg osztani...hihetetlen, hogy mennyire nem bírnak veszteni egyesek. Vérprók már fel vannak hatalmazva ezek szerint, hogy megmondják a frankót... -
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #33821 üzenetére
Nem kell klán, elég ha csak más magyarral összefutsz. 1-2 hónapja írtam pont le egy másik emberkét...még azt is mondta, hogy nézzem meg a statját...persze mindenben szarabb volt, mint én.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #33824 üzenetére
Én valahogy nem élvezem, hogy savaznak és már nincs erőm a trollokkal harcolni. Felesleges bármit is írni az ilyen iq betyárnak.
-
emiki6
veterán
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki valami infó? Esetleg?
"Taken Dog Tag" nézet alól eltűntek a "gyűjtött" dögcéduláim. A többi nézet alatt minden rendben, az látszik. Másnál is így van vagy egyedi? Esetleg a DICE jogi problémák miatt levette?
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Peltár #33829 üzenetére
Nekem sincs taken (0).
Gondolom így spórolnak a térhelyen. Nem lehet annyira kis helyre begyűrni, hogy kitől, milyen beállítás mellett vetted el és egyre csak több és több lesz, így aztán szerintem törölték."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Peltár
aktív tag
válasz emiki6 #33831 üzenetére
Köszi!
Mindenesetre érdekes. Valahogy jelezhették volna! Ha direkt törölték, azt is, ha hiba és majd javításra kerül azt is. Régebben is volt másnak hasonló hiba. De mostanában szaporodnak a beírások hogy másnak is probléma.
Majd kiderül. Néha már csak azért játszottam hogy egy egy ügyes játékos dögcéduláját begyűjtsem.
A lényeg hogy nem egyedi a probléma. -
dokee78
félisten
Már nem lehet megnézni az újabban elvett dögcédulákat? Lekéseltem és elvettem valakiét és nincs meg.
Tavalyi dátummal van az utolsó. -
Gergosz2
veterán
Nálatok is ez a helyzet:
You were disconnected from EA Online. Please check your internet connection or try again later. (1)
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
takacsbotond
őstag
Gyerekek, én ma olyan buggal találkoztam, hogy az besza-behu:
Szóval...Rushban az enemyt visszaszorítottuk a spawnig, én meg megyek előre, hogy öldössem őket a spawnjukon (minden elfeketedik, elkezd visszaszámolni, stb), és épp lelő egy enemy, közben csapattársam gyorsan visszahoz.A számláló megállt hatnál, minden fekete maradt...és simán bemehettem az enemy spawnjáig, anélkül, hogy meghalok!
Kúrva nagy volt: képzeljétek a helyzetet: enemy lespawnol, én meg egyből megkéselem!És közben akármit csinálhatnak, mert halhatatlan vagy!
Végül úgy ért véget a móka, hogy bannoltak a szeróról. De megérte!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
csa33ee
aktív tag
válasz takacsbotond #33838 üzenetére
God mode bekapcsolt
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
kriszpontaz
veterán
Legközelebb az IDDQD-t ne írd be a parancssorba .
-
emiki6
veterán
Én zibán belehaltam a falba, abban a pillanatban visszahoztak, beragadtam a falba és nem sebződtem. Hát persze hogy pont vége lett a körnek!
Amúgy ez glitchnek számít.
Azok a régi szép idők, amikor kipróbáltam a felderített glitcheket. Legviccesebb legmókásabb dolog volt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
cickanyalien
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék, pár hete nem tudok/vagy nagyon nehezen tudok belépni bf3 szerverekre. Többféle szerverre próbáltam a csatlakozást, de általában ha elér a "logging"-ig bepirosodik, és "game disconnected" vagy "admin kicked" vagy "timeout" hibákkal kidob. Van hogy ötvenedik próbára beenged valahová, de volt már olyan is, hogy nagyban szaladok egy magyar szerveren, és egyszer csak kidob game disconnected felirattal. Próbáltam PB-s és nem PB-s szerveren, hiba ugyanaz. Valaki tudja mi lehet a hiba? A bf4 megy rendesen hiba nélkül. A segítséget megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz cickanyalien #33842 üzenetére
Nekem az segített hogy átneveztem a BF3 főkönyvtárat, Programok és szolgáltatásokban kitöröltem a játékot, vissza neveztem a főkönyvtárat és Originen keresztül "telepítettem".
-
emiki6
veterán
Neem én nem kerültem át a túl oldalra.
Ahogy kijössz a szobából, ahol a wc-k vannak (Az az ajtó, amellett a lépcső van), pont szembe az ajtóval belelőttek a falba (gondolom) és mikor felszedtek eggyé váltam a fallal. Nem tudtam elmozdulni, csak forogni, nem tudtak sebezni és nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy én sem.
Erről jut eszembe, amikor a kezdeteknél firestormon bementem egy helyre és függetlenné váltam a pályátol (mozogni nem tudtam vagy csak alig, kicsit olyan, mint amikor jettel felfele kimegy az ember a pályáról és beragad). Lőtem egyet RPG-vel és átment mindenen, aztán arra lettem figyelmes, hogy úgy tudok vele lőni, mintha automata fegyver lenne és sosem fogyott ki... Fura volt, de jópofa
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Livius
őstag
Akit még esetleg érdekel, annak figyelem!!
Hosszú idő után újra van magyarországi BF2 Ranked server! A Battlelog.co és a BF2HUB regisztrációval is egyaránt elérhető.Neve: Cyberdyne SkyNet :: Best Maps No Rules! :: GGC-Stream ON :: [EA HUN] [Ranked]
Gametracker, GGC-StreamA BF2-höz szükséges 1.41 és 1.50 patch-eket letölthetitek erről a magyar szerverről!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
robyg
senior tag
válasz cickanyalien #33842 üzenetére
Próbáld frissíteni a punbustert.
-
cickanyalien
csendes tag
válasz cickanyalien #33848 üzenetére
Megcsináltam amit írtál, utána két szerverre beengedett, de néhány másodperc után ezzel a hibaüzenettel kidobott: "Game disconnected: your connection to the server timed out." A netem jó, ping is jó. nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest