Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:04:54

LOGOUT.hu

Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21851) warmonger441 válasza csibe1 (#21850) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Bakker elsőre azt akartam írni csak gondoltam inkább írok izét nehogy egy szakember belekössön :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21852) MasterDeeJay

Szeretnék leírni erről a játékról pár dolgot, mert igen csak megtetszett benne jópár dolog de sok olyan van ami már elviselhetetlen. Kizárólag a multit játszom,

Még egy nagyon nagyon akciós áron vettem meg (~1eFt) amit nem bántam meg, ennyit biztosan megér ez a játék.
Szóval a kezdeti nehézségeken átvergődve az alábbi dolgok maradtak meg bennem:

A játék grafikája, hangjai, összképe rendben van. Ez a grafikus motor baromi jó lett, betöltési idő is kevés. A gépemen teljesen folyamatosan fut.
Az első ami viszont gáz az az hogy webes felületű a játék indítómenüje. Belefutottam pár dologba ami miatt nem tudtam játszani és csak néha hosszabb rövidebb utánjárással tudtam csak megoldani azt hogy normálisan menjen a webes menü. (adblocker, flashbocker, firefox letiltotta valamiért, plugint kell frissíteni...)
A multi totálisan nem realisztikus, bár ez nem negatívum inkább csak tulajdonság. Látszik hogy arra törekedtek hogy a lehető legbalanszosabb legyen a játék. Tényleg nem nagyon van olyan hogy egy eszköz fegyver jármű mindenre jó.
Rákényszerít a csapatjátékra ami jó dolog de egyben a legrosszabb tulajdonsága a játéknak itt jön elő, mégpedig maguk a játékosok. Azaz nem az összes de egy részük.
Igyekszem közép európai szerverekre menni (HC conquest), bár itt is a játékosok egy része csak azért játszik hogy szívassa a másikat. A halálaim nagy része teamkill miatt történik, szinte minden esetben szándékosan. Inkább támogatóként szeretek játszani ezért gyakran megyek Anti Air/Anti Tank eszközökkel és kevésbé használok lőfegyvereket. Szinte minden körnél TK-znak csak azért hogy elvegyék tőlem az AA tankokat.
És it meg is említenék egy bugot, méghozzá azt hogy a Tunguskánál rázkódik a kép lövéskor, az Amcsi megfelelőjénél nem. A többi hülyeségről nem is beszélek, úgyis tudja mindenki. De tudom hogy ez mindig is nagyon bugos játék volt, elnézem és hozzászoktam a hülyeségekhez, nem várok sokat tőle. Nem részletezem, egy cikk kijönne belőle.
Szóval TK, igen gyakori. Az elsőt másodikat még elnézem azaz elnéztem. Ilyenkor elveszíti a játék a varázsát, persze már nem lépek ki hanem ha olyan a környezet (pl orosz szerveren) akkor addig TK-zom azt aki akadályoz a játékban amíg meg nem unom vagy ki nem lép.
Megoldás lenne, láttam szerveroldali megoldást TK ellen de kevés szerveren használják és rosszul van beállítva. Más játékokban autómatán kidobja a játékost és bannolja arra a körre.
Fegyverek, Tankok upgrade lehetőségei nagyon jók de van pár olyan amitől a kisebb szintű játékosok hátrányban vannak. Itt is realisztikusság 0, ha egy AA 30mm ágyújával akár egy ember mellé! lövünk akkor az bizony cafatokra szakad mivel robbanó lövedékekkel lőnek repülő ellen és csúnya munkát végez becsapódáskor, itt meg jópár lövés kibír az emberke belőle. Érdekes módon tank löveggel elég mellélőni. Lőfegyvereknél szintén, egy mesterlövész fegyver lőszere métereket esik közepes távolságokon és az irányzék sem állítható.

A játékban igen gyakori számomra az hogy valakit kapáslövéssel lövök le (értsd: vakon lövöldözök az ellenfél irányába), előfordult ez úgy hogy tankal helikoptert, sniperrel vezetőt akár repülőből... Hihetetlen dolgokat lehet benne csinálni. mintha a hitbox is egyszer óriási máskor apró lenne, totál random, annyira persze nem rossz mint a codok esetén. Ez jól mutat és látványos de én nem szuperhős akarok lenni csak egyszerű katona.
Egy idegesítő dolog hogyha meghalok akkor egy darabig szenved az emberem, ilyenkor ugye feltámasztanak de annak aki feltámaszt nem szokott sok esze lenni és egyből meg is halok még mielött felkelnék, hiába nyomom azt hogy nem fogadom el a feltámasztást és meg akarok dögleni. Ugyanígy a respawn teljesen random gyakorlatilag kilőtt golyó elé éledek igen sokszor. Ezek apró dolgok, megjavíthatóak lennének de Electronic "Massproduction" Arts nem fog már vele törődni hiszen kiszedték belőle a kellő pénzt és itt a BF4.
Nem vagyok egy jó játékos, előfordult már hogy az első párban végeztem tized annyi killel mert inkább csak támogatom a a csapatot és nem aktívan ölök. AA esetén a lelőtt repülők csak tizedéből hal meg az ember, nagyrészt katapultálnak ami nem baj mert így is sok pontot ad érte.

Összegezve: technológiailag egy jó játék, szar támogatással és kiadóval, elég sok trollal és idiótával, egy darabig élvezhető aztán szünet
Szvsz ismerősökkel játszva enyhíteni lehetne a bajokat. Barátaim idősebb korosztály és mind leszólták, én adtam neki esélyt, nem bántam meg. Ilyet is meg kell tapasztalni.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#21853) stickermajom válasza MasterDeeJay (#21852) üzenetére


stickermajom
addikt

Miért kéred számon a realisztikusságot egy alapvetően szórakoztatásra készült játékon? :) Tized ennyien nem játszanának, ha a valóságot tükrözné a játék. Arra ott az ARMA mindenféle HC moddal.

(#21854) @rglaaf válasza MasterDeeJay (#21852) üzenetére


@rglaaf
veterán

Összegezve 1000ft-ba került a játék neked, még is mit vársz még? milyen támogatást, kifutott játék ennyi, az meg nem a játék hibája ha debilekkel kerülsz egy csapatba.A HC+conquest az meg gusztus dolga pont a TK miatt hogy kiszednek a járművekből a saját csapattársaid

PSN:BiZzare_0 ️

(#21855) MasterDeeJay válasza @rglaaf (#21854) üzenetére

Lehet hogy félreérthető voltam.
A lényeg hogy nekem ennyit megért, és tudom hogy nem a realisztikusságról szól az egész de egy nagyon picit húzhatna abba az irányba. Vagy adjanak mod lehetőséget ilyen irányba mert ezzel motorral én el tudnék képzelni egy ilyen játékot.
Nincs számomra élvezhető de realisztikus játék amiben ennyi minden van.
Esetleg ARMA széria de az már átesett a ló túl oldalára. Már annyira bonyolult hogy számomra már sok. (illetve vannak hülyeségei annak is)
Red Orcestra jó lenne, de fejlesztők nagyon kevesek a feladatra és az még bugossabban kezdte pályafutását, a jelenleg formájából nem tud kitörni, meg nem modern korban játszódik. (kevés jármű, kis pályák, aránytalanul nagy gépigény...)

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#21856) @rglaaf válasza MasterDeeJay (#21855) üzenetére


@rglaaf
veterán

okés én értelek de akkor azzal a több millió konzol játékossal mi lesz mert ugye tudjuk hogy az a fő prioritás mostanában, a pc lassan csak szükséges rossz lesz ebben az iparágban

PSN:BiZzare_0 ️

(#21857) MasterDeeJay válasza @rglaaf (#21856) üzenetére

Hát ez ellen nyilván semmit sem lehet tenni. Valószínű én vagyok már vén fa*z és nem értem hogyan lehet kontollerrel egy fps játékot játszani. Hozzáteszem játszottam én is konzolon nem is keveset fps játékokat és nem voltam nagyon oda érte. Mohával, quake-el.
Bár a golden eye jó volt 4 playerrel n64-en,de kívülről nézve ma már vicces irányítással.
Úgy vagyok vele hogy nem kéne erőltetni az fps-eket, már akkor hülyeség volt, a kontroller nem erre való. Csak egy fps-t szvsz olcsóbb megcsinálni konzolon mint a sokszínű PC-n.

Mint minden ilyen multiplatform fps-nél, azt javaslom nyissák egybe a platformok között a szervereket ;] és utána gondolkodjanak el hogy valóban ugyan az kell a konzolra mint pc-re?

Szvsz az történne hogy a konzolon jobb egyes járművek irányítása (légieké biztosan) az analóg kontroller miatt, de földön meg fordított lenne a helyzet. Közelharci pályán pedig... nem is írom tovább úgyis mindenki tudja. ;]

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#21858) MadgoatLOLZ válasza MasterDeeJay (#21857) üzenetére


MadgoatLOLZ
tag

Megcáfolnálak, én anno amikor aktívan tevékenykedtem a levegőben, mind helivel vs. heliben, mind jet vs. jetben könnyebben hoztam le a kontrolleres ellent, pedig én egér+bill. kombóval toltam. :N

(#21859) devilinsid3 válasza MadgoatLOLZ (#21858) üzenetére


devilinsid3
addikt

fps alatt nem azt érti, hogy a levegőben körözöl.. hanem infantry pl. kontrollerrel bohóckodni lehet csak :D

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21860) MadgoatLOLZ válasza devilinsid3 (#21859) üzenetére


MadgoatLOLZ
tag

-_- Ne idegesíts te is fel kérlek. Én az infről egy betűt sem írtam, nem is véletlen, nem kéne mindenkibe belekötni...

(#21861) devilinsid3 válasza MadgoatLOLZ (#21860) üzenetére


devilinsid3
addikt

áruld már el ki kötekedik? alapból arról volt szó, hogy FPS nem való konzolokra, mert azzal nem lehet úgy aratni, mint egy egér+bill kombóval ami abból következett be, hogy a játékok nagy részét konzolról portolják át és a többi..
a te repülésedről megint egy kanyit nem írtam, hanem azt írtam, hogy infantryban csak bohóckodni lehet meg, hogy ő mire gondolt
kérlek tanulj meg mondatot értelmezni

#21862) MadgoatLOLZ szerintem kapj be egy Snickerst, mert ha ilyen hangnemben folytatod megint úgy jársz, mint legutóbb :D
vagy akkor meg ne úgy vezesd fel, mintha kötekednék, te intelligens

[ Szerkesztve ]

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21862) MadgoatLOLZ válasza devilinsid3 (#21861) üzenetére


MadgoatLOLZ
tag

ALAPBÓL A LEVEGŐS RÉSZRE VÁLASZOLTAM, NEM A NYOMORÉK INFEDRE, MAYBE? -_-

(#21863) MadgoatLOLZ válasza devilinsid3 (#21861) üzenetére


MadgoatLOLZ
tag

Szerinte te meg kapd be a Fa és Somat termékek párosítását, "te intelligens". Igen, kötekedsz, de mivel te túl intelligens vagy ahhoz hogy ezt felfogd, inkább hagyjuk egymást. :(( Én továbbra is CSAK A LEVEGŐ RÉSZHEZ SZÓLTAM HOZZÁ. Nem az infhez. Mi köze van a infnek a jetekhez meg a helikhez? -_- Értelmezd a mondatokat mielőtt nekem szólsz be, kérlek. Ezek után én nem mondanám a helyedben hogy '15 éves hülyegyerek", mert én legalább eljutottam addig a szintig hogy képes legyek értelmezi mondatokat. "Te intelligens."

(#21864) scope2007


scope2007
addikt

Továbbra is marad.. Bf3 sokkal jobb, mint a 4 :-D

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#21865) devilinsid3 válasza MadgoatLOLZ (#21863) üzenetére


devilinsid3
addikt

:DD túlteng benned az intelligencia :D
amúgy miért hívnálak 15 éves hülyegyereknek? már a 16. életévedet is betöltötted

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21866) warmonger441 válasza MasterDeeJay (#21857) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Tervezik az egybe engedésüket az idióták mivel így is úgyis meg lesz a pénzük: ps-en és xboxon a játékokból és a live meg fszom szolgáltatásokból van a pénz míg pc-n a hardverekből (ezért fut szürreálisan szarabbul 1-1 játék mint ahogy azt az API-k indokálnák... "tessék a hardvert csak tessék" :U )

ezzel válaszoltam VAN der BOSS-nek is :D Nem hal ki a PC. Túl sok benne a pénz :DD Most gondolj bele: hogy halna ki egy olyan dolog amit az élet minden területén használnak? vállalatok, kórházak, közigazgatás stb stb. Már azokból lenne bőven nekik pénz, mivel egy 3D tervezőnek a VGA-ja 500ezernél kezdődik. Mellé még ugye a sok játékos veszi az alkatrészt. Az alkatrész gyártók pedig "támogatják" a játék fejlesztőket így nekik is megéri foglalkozni a platformal :U Régi nóta hogy meghal a pc... anno a Nintendo 3D-s megjelenésénél ezen sírtak a PC-sek, vagy inkább csak elültették az emberekben :) Legjobb reklám a szájhagyomány útján terjedő: bedobják pár közismert embernek akik elsírják mint saját véleményt és utána már a PC-sek fele ezt fújja :D Régi, de működő marketing. Persze ebben az esetben negatív ugye, azonban a hardverfejlesztőknek pozitív, mivel ugye akik átmennek konzolra stb azoknak a számát pontosan nem lehet meghatározni meg a user nem foglalkozik vele... Erre hivatkozva (eladás visszaesés) lehet árat emelni és vagy picit csökkenteni is a minőséget :U És itt nyílik a következő téma: a Meantle API. Ha ki jön decemberben és tényleg akkorát tarol mint jósolják (legalább +50% fps) és az Nvidia nem tud mit lépni féléven-éven belül, akkor azon kaphatjuk magunkat hogy az AMD a VGA piacon szinte egyeduralkodó lesz aminek hosszútávon az lesz a következménye hogy minőséget csökkentik, árat emelik és ezt mind apránként és csak azért mert majd megtehetik. Én AMD párti vagyok, viszont most szurkolok az Nvidiának hogy valamit találjon ki és megmaradjon a verseny (nekünk felhasználóknak az a jó ha a nagyok versenyeznek értünk :) )

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21867) devilinsid3 válasza warmonger441 (#21866) üzenetére


devilinsid3
addikt

a PC-re való fejlesztés meg fog lassan halni, ha így haladunk, hogy a PCsek kicsit le vannak szarva :(
vagy inkább mondjuk azt, hogy nem kapják meg azt amit egy konzolos akár igen

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21868) pilu85


pilu85
őstag

mert mi baj a bf4 multival?

"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."

(#21869) warmonger441 válasza devilinsid3 (#21867) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Mit? :D konzolos game is bugos, csak sok bug a lassabb irányítás miatt nem annyira feltünő (mozgással kapcsolatos bug) bááár ugye konzolra fejlesztették szóval talán még is csak kevesebb ott a bug :DD

Mint mondtam: Már a nintendo 3D-nél is ez volt hogy "jajj megállnak a fejlesztések" meg ilyenek :D Dehogy fog megállni. Azt az AMD, Intel, Nvidia nem engedi. Alapból ők (pontosan nem tudom melyek) adják a konzol hardvereit is és mint mondtam PC-n túl nagy pénz van a hardverben... Egyre jobban terjed az E-sport is ami megint csak hatalmas reklámfelület (legalábbis nyugaton meg keleten :DD ) De majd 10év múlva visszatérünk a dologra :D Max átalakul, de nem szűnik meg. :)

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21870) devilinsid3 válasza warmonger441 (#21869) üzenetére


devilinsid3
addikt

nem fognak leállni a fejlesztéssel ez nem kétség, de szerintem egy pontnál el fogjuk érni (és most az EA-ről beszélek meg a hasonló konzol pártiakról), hogy csak átportolják és PC-s "megcsinálják"
szóval visszább fog esni szerintem az ilyen téren történő fejlesztés
a bugra: persze, hogy bugos mikor megírják konzolra aztán csodálkoznak, hogy PC-n még több a bug, meg azt sem tudják mihez hogyan kezdjenek neki a nagy szakértők.. ha valaki kibaszott játékfejlesztő szerintem elvárható lenne, hogy 1 hónap után (főleg ennyi beta,alfa meg különböző fasztesztelésekkel) megoldásokat nyújtsanak és ne "dupla xp" eventeket..
azt nem értem, hogy az a sok youtube king, hogy a gecibe nem vette észre, hogy ez szar, vagy ők játszható buildet kaptak csak azok nem akik most játszanának vele?

[ Szerkesztve ]

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21871) warmonger441 válasza devilinsid3 (#21870) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Eddig is portoltak konzolról pc-re, valószínű hogy ezután is így marad a dolog.

azok a nagy youtuberek meg reklám figurák :D Most gondolj bele: adnak neked mondjuk csak 200ezret... nem szarrá hypeolnád érte egy videóban?... :D

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21872) devilinsid3 válasza warmonger441 (#21871) üzenetére


devilinsid3
addikt

magamat ismerve nem.. ez kb. kurválkodás :D pénzért lefekszenek nekik, hogy fényezzék őket.. ha nincs szerződés kötve nekik, hogy már pedig ezeket kötelező megejteniük (részvétel az eseményeken és semmi rossz dolog amit megemlítenek a játékról) akkor biztos nem.. szerintem őket sem vágná pofon az az összeg :)
amúgy meg halkan csendben lehetne kiszivárogtatni, hogy gyerekek ez egy kalap szar nem feltétlen kell erőltetni a vásárlást az elején :)
beta alapján sokan úgy döntöttek, hogy na igen ezt megéri megvenni, majd megkapták ezt :D
szerintem a játékosok 10%a gondolkozás nélkül mondta volna vissza, ha ezt tudja :D (azok akik hezitáltak, de lehet még azok is akik csak simán többet vártak)

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21873) Mr.Csizmás válasza devilinsid3 (#21872) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mik a hibái nagyrészt? csak hogy véletlenül se vegyem meg, ha úgy adódik :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#21874) warmonger441 válasza devilinsid3 (#21872) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Mindenkinek megvan az ára ;] Sok jó emberből lett politikus aztán pedig korrupt patkány ;]

valószínű hogy ha lenne mondjuk félmillió meg másfél millió feliratkozód akkor mondjuk kapnál 3-10 millát :D nem tudom csak összegeket mondok :DD

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21875) warmonger441 válasza Mr.Csizmás (#21873) üzenetére


warmonger441
aktív tag

pl az én gépemen 30-40 fpsel fut jelenleg és 3 másodpercenként megakad a játék kb 2-3 másodpercre még 1024x768-ban is ^^

Proci: FX8320 (8magos 3.5ghz)
vga: Sapphire HD6870 1GB
ram: 8gb Corsair 2200mhz

szerk: lassan még a végén újra éled a bf3 ahogy visszajönnek a játékosok xD

bf3 már nincs ESL-en :'(

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21876) @rglaaf válasza warmonger441 (#21875) üzenetére


@rglaaf
veterán

ameddig nem fog bekerülni egy bf a WCG-re addig normális esport támogatás se lesz hozzá az tuti

PSN:BiZzare_0 ️

(#21877) warmonger441 válasza @rglaaf (#21876) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Ilyen bugosan nem is fog max dreamhack-re bekerülni a 4 és az az utáni részek... Persze pénz beszél... majd megveszi EA bácsi a helyet a WCG-n :/ (remélem nem így lesz amíg ilyen szrokat adnak ki ^^)

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21878) regener válasza warmonger441 (#21877) üzenetére


regener
veterán

Pedig a 4 az jó... vagy nem. (Skyline_720 vidije tudtommal, én végigsírtam :D)

[ Szerkesztve ]

(#21879) warmonger441 válasza regener (#21878) üzenetére


warmonger441
aktív tag

annyira nem jó az a 4 xD

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21880) scope2007 válasza warmonger441 (#21879) üzenetére


scope2007
addikt

A négy kaki a haromhoz képest :-D

Csak újdonság ereje szól mellette részemről.
Mapok se igazan lesznek legend-ek nálam

Gyalogosan meg katasztrófa (infantryban)

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#21881) Bjørgersson válasza Mr.Csizmás (#21873) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Ott nem tudsz velem játszani.

:D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#21882) warmonger441 válasza scope2007 (#21880) üzenetére


warmonger441
aktív tag

Nálam minden téren bukott a 4. Aki nem látta még ezt a bf4 beépített aimbotot az feltétlenül nézze meg... Ez az eredménye annak a portolós krva pcsájuknak :@ És mi van ha ezt mondjuk "felerősítik" a hozzá értők...? Mert elvégre ez egy beállítás... Ami konzolon van... Tehát a pc figyelmen kívül fogja hagyni ezt a beállítást... Legalábbis az ellenőrzését... Nesze neked e-sport támogatás. Szeretnék gratulálni az EA&Dice-nak a remek munkáért. Megérdemelnek minden egyes forintot, dollárt és eurót :R :R :R :R (melyet természetesen rákot okozó anyagokra költhetnek fogyasztás céljából hogy jobb hely lehessen a világ ^^ ) a videó: [link]

http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441

(#21883) scope2007 válasza warmonger441 (#21882) üzenetére


scope2007
addikt

Ez még csak hagyján lenne :-D.

Egyszerűen nem hal meg akit lövök :-D
Ott nincs olyan hogy egy tárból 3-4-5embert olsz... Max kettőt és halsz... Tdm hulladék, egy értelmes map sincs benne
Hátba sorozod az enemyt kb fél tarral, mire megfordul és lelő két golyóval

Olyan mintha a hitbox egy másik mapon lenne vagy én nem tudom, persze én egyből halok xD

[ Szerkesztve ]

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#21884) Raidon


Raidon
őstag

Sziasztok valamit megtudnatok nekem nezni? F2000-es Assault fegyonal az ACOG 4x Scope ha azzal celoztok es mozogtok jobbra balra akkor nektek is akad?
Nekem ilyen gondom van speciel...
Jatekhiba lenne ilyen bug vagy?

Koszi a valaszokat!

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#21885) devilinsid3 válasza Raidon (#21884) üzenetére


devilinsid3
addikt

szinte minden fegyveren bugos az ACOG

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21886) MasterDeeJay válasza scope2007 (#21883) üzenetére

Minden multis fps-nél a netkódot igen nehéz megírni. Gyakorlatilag arról szól az egész hogy spóroljanak az erőforrásokon. A szerveren nem pontosan az történik mint a játékosoknál. Nagyrészt a kliensekre bíznak mindent, azokat a szerver tartja szinkronban de ez nem mindig sikerül, ezért van az hogy valakit eltalálsz valakit nem.
Volt próbálkozás arra hogy a szerver kezelje teljes egészében a kilőtt golyókat (Red Orcestra2), de akkora terhelést csinált hogy 6 magos brutális intel szerver gépen rengeteg rammal már szinte játszhatatlanul nagy volt a késés egy nagyobb tűzharcban pedig ott inkább puskák vannak és nem autómata fegyverek. Ez a dolog sajnos részben megbukott, még nem elég fejlettek a játékszerver részei hogy mindent azon számoljanak. Azért 64 játékost szinkronban tartani és minden egyes lövedék pályáját kiszámolni 30x képkockánként nem kis feladat az igazi az minél nagyobb képkockával lenne. Aztán a játékosok nem egyforma nettel rendelkeznek és nem egy időbe kapja a szerver az adatokat.
Nyilván EA is több szervert futtat egy vason, és még ők sem engedhetik meg maguknak azt hogy többmilliós szervert vegyenek dedikáltan csak egy játékszerverre.
Sok megoldást találtak ki, például a szerver csak alacsony szinkronizációval dolgozik (leginkább 20-30fps) ezért ha túl gyors valaki akkor előfordul hogy nem ott látod ahol valóban van. A szerver ezt úgy igyekszik megoldani hogy megbecsüli a játékos helyét hogy hol lesz akkor. Na ilyenkor van az a dolog hogy berohansz az ajtón és már bent vagy de kint halsz meg ha lőnek, viszont a hullád az épületen belül van. Ha a szerver túlterhelt akkor a pingek is nőnek mert nem tud elég adatot feldolgozni és küldeni, pontatlanabb a játék.
Nagyobb szerveroldali fps enyhítené a dolgokat, de teljesen ezt csak jó programozással lehetne megoldani.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#21887) gari24


gari24
tag

Üdv

Ha a BMP-t vezetem a lövészem tud berakni olyan perket amit tud is használni vagy a jármű hasznára lehet ??

(#21888) gali777 válasza gari24 (#21887) üzenetére


gali777
őstag

Te például mész reactive armorral, a lövész berak egy proximity scant.

(#21889) #19784448


#19784448
törölt tag

Nincs valahol magyar nyelvű leírás hogy a járműveken pontosan mit is jelentenek, mire jók a perkek? Pl ez a proximity scan.

(#21890) devilinsid3 válasza #19784448 (#21889) üzenetére


devilinsid3
addikt

nincs :(
sajnos annyira bonyolult mind, hogy nem nagyon tudta még lefordítani senki

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#21891) stickermajom válasza devilinsid3 (#21890) üzenetére


stickermajom
addikt

:DDD

(#21893) @rglaaf válasza devilinsid3 (#21890) üzenetére


@rglaaf
veterán

kávét ki is köptem a billre :D

PSN:BiZzare_0 ️

(#21899) Gigi01 válasza warmonger441 (#21882) üzenetére


Gigi01
őstag

Hát ez fasza,eddig még nem láttam a videót!
Bár nem is követtem a BF4-et,mert letettem róla.
De akkor nem döntöttem rosszul. :)

(#21900) pilu85


pilu85
őstag

gyerekek a bf 3 sztetek minimumon mondjuk 800*600 ba elfutna egy hd 4000 vgaval?

"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.